Connery

Tango! Tango!

Kærlighed er en dans på roser... Var engang én, der sagde,

Hvis du ikke pt. er i et forhold, har du garanteret været det på et tidspunkt. Men hvad fungerer bedst?
Tango! Tango!
Fungerer det bedst, når man er meget forskellig fra hinanden med hensyn til personlighed, måder at gøre tingene på, holdninger osv., eller fungerer det bedst, når man ligner hinanden? På mange måder handler det om, hvorvidt man er til udfordringer eller tryghed.

Der findes ikke et facit for et korrekt forhold, ligesom kærlighed heller ikke har noget facit. Derfor er det heller ikke hver gang, man automatisk kan sige, at forskellighen giver udfordringer, og at lighed giver tryghed. Det varierer fra person til person. Men rent logisk kan man postulere, at forskellighed i et forhold må give flere udfordringer, end hvis man ligner hinanden meget.

Hvis man er meget forskellig fra hinanden - holdninger, kultur, personlighed, livsanskuelse, drømme - så vil man også være uenig med hinanden. Man vil være uenig med hinanden, men samtidig vil man også kunne lære hinanden noget. Forskelligheden i et forhold må også give anledning til udvikling.

Mennesker kan ligeså minde meget om hinanden. Hvis man har den samme holdning til tilværelsen som sin partner, er der samtidig lagt grund til et forhold, hvor nytænkning og udvikling parret i mellem vil være mere eller mindre ikke-eksisterende. Hvis man ligner hinanden meget, hvorfra skal man så få nye inputs? I hvert fald ikke af sin partner. Man må søge andre faciliteter.

Las os sige, at man søger andre faciliteter. Det kan være i form af fritidsinteresser, klubber, sport, fællesskab eller måske endda en anden kvinde eller mand. Der er ingen, der siger, at mangel på forskellighed er lig med utroskab. Men hvis man keder sig, vil man selvfølgelig også finde på noget nyt at lave. Man vil vende blikket andetsteds.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce