Connery

Take That

Beautiful World

2 ud af 6 stjerner
Take That er tilbage igen. Mere modne og stærkere end nogensinde, med deres nye album Beautiful World. Drengene fra england, er godt nok blevet en mindre, men bestemt ikke det dårligere.

Take That
Den første æra
I 1992, stak fem unge fyre fra den nord engelske Manchester, hovederne frem på musikscenen.de var et af halvfemsernes mange boy bands og kaldte sig Take That. Og tog det gjorde de, samtlige unge pigehjerter var solgt og deres værelser oversået med drengenes billeder. Take That and party hed deres første album, og det blev modtaget med storm. Nummeret Could it be magic, røg helt op og blev en klar treer på den engelske chart.
Allerede året efter kom der endnu et album: Everything changes, og her nåede flere af numrene helt til tops på hitlisterne, som for eksempel de stille og melodiske numre Pray og Love don't live here anymore.
Nobody else hedder deres tredie album som er på gaden i 1995. Også her når mange af numrene helt op og markerer sig, faktisk så meget at man i dag kan karakterisere dem som klassikere indenfor pop genren.

I 1996 gikde til hvert til sit, med så mange grædende og knuste pigehjerter til følge, at man i England må oprette telefoniske hotlines for at hjælpe dem.
Deres solo karrierer har ikke været nogen succes historier, på nær den altid karismatiske Robbie Williams som stadig knuser pigehjerter og er still going strong.

De nye Take That, som dukker frem igen ti år efter, dog uden Robbie, er fire fyre som tydeligvis er modnet både i udseende men også i deres musik.
ANNONCE
Take That
Beautiful World
Beautiful World hedder albummet som de udsendte i november 2006. Albummet har bestemt været værd at vente på, og man er tæt på som pige, at blive 16 år igen og holde sit lille hjerte ud til verden, med muligheden for at få det knust tilbage. Det er et album som er gennemarbejdet og hvor mange af sangene har hitpotentiale, men det er heller ikke så sært, for sangskriveren John Shanks, som har skrevet hits til navne som Pink, Keith Urban og Kelly Clarckson, har samlet en buket af dejlige popsange.Døren skulle efter sigende stå åben for Robbie Williams, hvis han beslutter sig for alligevel at ville være med igen. Men Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald og Jason Orange kan godt selv. Og numre som det stille Patience og det mere up-beat tempo Shine er intet mindre end fantastiske. Når det så ikke får mere end fire stjerner er det fordi, albummet som helhed godt kunne være mere nuanceret og flere af numrene ligner hinanden for meget. Alligevel er jeg er glad for at genhøre drengene, og håber de bliver her lidt endnu.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce