Connery

Take a hike: Viking Anaconda Light

Allround hiking-sko fra Viking Footwear

Uanset om du har planlagt en let eller krævende vandretur - eller bare vil være med på den fashionable bølge med at bære tech-sko i bybilledet, er komfort og kvalitet i højsædet. 

Og mens du selvfølgelig kunne hoppe de evige hits fra Salomon eller Haglöfs, kunne du også hoppe på det historiske norske mærke Viking. 

ANNONCE
Viking Footwear Anaconda Light V Boa GTX - Take a hike: Viking Anaconda Light Viking Footwear Anaconda Light V Boa GTX

De fleste husker nok bedst Viking-mærket fra folkeskolens praktiske termostøvler, og selvom de stadig er et hit, er mærket faktisk leveringsdygtige i både praktisk og lækkert hiking-fodtøj. 

Viking Footwear Anaconda Light V Boa GTX - Take a hike: Viking Anaconda Light Viking Footwear Anaconda Light V Boa GTX

Vikings Anaconda Light V Boa GTX er letvægtsmodellen i Anaconda-linjen, og er en forholdsvis ny model der kommer i et væld af forskellige farver. 

Skoene er selvfølgelig vandtættet og udstyret med BOA fit hurtigsnøringsystøm, de er letvægtige - og til de motorsportsinteresserede, er det vel nok vær at nævne at sålerne er lavet af Michelin-gummi - Bibendum-maskotten gemmer sig endda på undersiden af skoen. 

Hvis ikke du er til det praktiske, men meget tekniske hurtigsnøringssystem, laver Viking også en lignende model med ordinære snørebånd. 

Viking Footwear Anaconda Light V Boa GTX forhandles til vejledende pris på 1400 kroner og er tilgængelig i størrelserne 36-48. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt