Connery

TAGHeuer, Intel og Google i samarbejde

Dette er måske begyndelsen, på det smartwatch vi alle ønsker!

Smartwatchet er stadig mere end nørdet gimmick, end en stilet gadget. Vi har endnu ikke fundet det, der har fået os til at ville have et smartwatch, frem for et stykke klassisk schweizisk urværk. 

Men, på urkonferencen Baselworld, blev der i går afsløret et samarbejde, som måske kan gå hen og forene de to ting. 

ANNONCE
TAGHeuer, Intel og Google i samarbejde

Samarbejdet er mellem ovenstående mærker, nemlig TAGHeuer, Google/android wear og Intel. 

Indsatsen betyder en ny æra af samarbejde mellem schweiziske urmagere og Silicon Valley. 

Sammen vil virksomhederne skabe et produkt, som er både luksuriøst og forbundet til dens ejers daglige liv – en kulmination af innovation, kreativitet og design fra Silicon Valley i Californien og Watch Valley i La Chaux-de-Fonds, Schweitz.  

Schweizisk urmageri og Silicon Valley er et ægteskab af teknologisk innovation, med urmageriets troværdighed. Vores samarbejde har alle de synergier, der former et win-win partnerskab og potentialet for vores tre virksomheder er enormt,” udtaler Jean-Claude Biver.

Guy Sémon, General Manager hos TAG Heuer tilføjer: ”Kvaliteten af schweiziske ure er berømt i hele verden. Når dette bliver bragt sammen med den kreative teknologi og globale styrke af to virksomheder, som Intel og Google, der bruger Android Wear platformen, baseret på Intels teknologi, kan vi se skabelsen af en teknologisk revolution i vores industri, som gør, at jeg er stolt af at være en pioner i dag med Tag Heuer.”    

David Singleton udtaler: “Ved at fusionere skønhed med teknologi, har det schweiziske ur inspireret generationer af kunstnere og ingeniører – inklusiv os hos Google. Vi er derfor begejstrede for at arbejde med Tag Heuer og Intel for at samle en unik blanding af følelser og innovation til luksusmarkedet. Sammen, og ved at bruge Android Wear platformen, kan vi visualisere et endnu bedre, smukt, intelligent ur.”  

“Mens vi arbejder på at muliggøre teknologiske oplevelser, som giver større anvendelighed og værdi til folk, er Intel sikre på, at en fælles fremgangsmåde vil inspirere ny innovation i wearable teknologi. Samarbejdet med Tag Heuer og Google bringer os tættere på at realisere visionen om wearable teknologi, med et specielt smartwatch, som højner kategorien,” siger Michael Bell.

Uh, vi glæder os!

ANNONCE
Del

Seneste nyt