Connery

Tag til en af Østrigs uopdagede skiferiedestinationer

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er du vild med at stå på ski, og er du træt af altid at tage de samme steder hen, eller er du i gang med at planlægge din første skiferie, og mangler du inspiration til, hvor turen kan gå til? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du nemlig blive klogere på, hvad skisportsstedet Fieberbrunn i Østrig har at byde på. 

Hvorfor tage til Fieberbrunn?

Hvad er det så helt konkret, Fieberbrunn har at byde på? Det kan du læse meget mere om i nedenstående afsnit. 

En skiferie i det Østrigske skisportsområde byder blandt andet på et stort udvalg af pister beklædt med masser af sne. Området ligger i 800 meters højde, og det er for mange danskere et endnu uopdaget skiområde. 
I alt byder området på 37 kilometer pister, der altid er velpræparerede, og i området er der til sammen 11 lifter. Sværhedsgraden på pisterne henvender sig både til nybegynderen, den øvede og naturligvis også de mere erfarne skiløbere. 

Foruden lange pister tilbyder Fieberbrunn også snowboard-baner, fun parks, skiskoler og mulighed for at løbe langrend, hvis det er det, man foretrækker. Alt i alt har stedet faktisk det hele og en smule mere. Som om dette ikke var nok, så er Fieberbrunn faktisk også forbundet med Saalbach, som byder på intet mindre end 200 kilometer pister. For at komme dertil skal du bare tage en stolelift. 

Ligesom det gør sig gældende med alle andre skiferiedestinationer i Østrig, så er Fieberbrunn desuden en rigtig hyggelig by, hvor du kan nyde godt af den traditionelle østrigske skistemning og masser af god mad. 
Det rigtige spørgsmål er derfor ikke, hvorfor man skal tage til Fieberbrunn. Det egentlige spørgsmål er, hvorfor man ikke skal tage dertil. 

Hvad skal man huske at pakke til skiferien?

Hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for at tage med på skiferien, så kan du med fordel kigge med i listen nedenfor, hvor du kan finde de mest relevante ting til din skiferie. 

  • Undertøj
  • Tøj til almindelig brug – gerne noget afslappet
  • Vinterstøvler
  • Vinterjakke
  • Skiundertøj og skisokker
  • Skijakke og skibukser
  • Eventuelt hue og halstørklæde
  • Toiletsager
ANNONCE

Hvis du selv har skiudstyr, for eksempel ski, skistøvler, skistave og hjelm, så skal du selvfølgelig også huske at tage det med, men ellers er der også mulighed for at leje udstyret på skisportsstedet. Her kan du forvente at få noget godt udstyr, som dog har været brugt, og som ikke passer 100 % til dig sammenlignet med, hvis du i stedet købte dit eget. Det kan dog være dyrt, og derfor vælger mange at leje det udstyr, de skal bruge. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce