Connery

Tåren på min kind

L:Ron:Harald er på vej med en ny skive. Her er den første single.

Tåren på min kind
Den ultrajydske rapper L:Ron:Harald er nu på vej med en ny skive. Den første single hedder Tåren på min kind. Et nummer inspireret af en historie fra en lukket anstalt for psykisk syge

Nummeret blev selvfølgelig checket ud af Audion's musik-crew det øjeblik ryget om dets eksistens nåede de conneryske øregange. Selvom historien bag det er rørerende (og i øvrigt ganske udemærket skrevet. (den kan læses her)), så er nummeret efter undertegnedes mening ikke den største potentielle success. Hvorvidt det kræver mod at lave så blødt og åbent et nummer kan jo for så vidt være ligegyldigt hvis det ikke holder. og det her er sgu lige en tand for fesent, og virker mere som et halvdårligt om end helhjertet forsøg på at formidle en meget relevant historie.

En lidt for let produktion, der lige bliver en tand for sukkersød, med et mindre imponerende stykke tekst (især efter man har læst uddraget fra bogen "Patient") og et flat og ukoordineret flow, der har alt for travlt i forhold til det tilbagelænede beat, ødelægger lidt den tilsyneladende gode hensigt. nemlig at skabe opmærksomhed om et system, der svigter de, der har brug for den hjælp det er skabt for at byde. En historie om en ung pige, der efter moderens død, ender på en institution for psykisk ustabile, og efter et stykke tid tager sit eget liv, tilsyneladende til overraskelse for personalet, der jo selvfølgelig havde pumpet hende fuld af den nyeste anti-depressive medicin fra staterne (surprise surprise! Det virkede sgu ikke helt efter hensigten bare at smide piller i hovedet på tøsen og efterlade hende på et lille værelse for sig selv).

Hvorvidt nummeret holder eller ej er op til den enkelte at vurdere, men hensigten burde tale til enhver med lidt medmenneskelig sans, og det er da også her den kraftigste force i nummeret ligger. At der er noget ærligt og direkte over den historie der fortælles.
Om det kommende album fra Mr. Harald anmeldes hos Audion vides endnu ikke, men vi vil da selvfølgelig hellere end gerne høre jeres mening om både dette nummer og dets baggrund og hensigt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce