Connery

Syv julegaver til kvinden i dit liv

Her er syv tips til julegaver til hende du deler seng med

Du har måske styr på, at mormor skal have en elpisker, far skal have et par af de sokker, som du altid køber til ham, og lille niece elsker alligevel alt, hvad du hiver ned ad hylden i BR, så det er en sikker vinder uanset hvad. 

Men at finde den rette gave til kvinden i dit liv er måske en lidt større udfordring, specielt hvis hun er den hemmelighedsfulde type, der forventer, at det har du naturligvis styr på. Det er jo trods alt dig, der kender hende bedst. Eller hvad?

Her er syv tips til julegaver til hende, du deler seng, gryder og (måske) juleaften med. 

Og er du stadig ikke tilfreds, så har jeg yderligere masser af fristelser til kvinden i dit liv på Aniston.dk.

ANNONCE
Syv julegaver til kvinden i dit liv

Sneakertypen
Selvom kvinder elsker hæle, så er mange af os alligevel ret vilde med pæne sneakers. Hæle er trods alt ikke behagelige, når vi skal drøne ned til bageren søndag morgen, og efterhånden kan sneakers bruge til ALT. Men en sneaker er ikke bare en sneaker. Vil du have en sikker vinder under juletræet, så gå efter noget med stil. Eksempelvis en Gola Samurai, som kommer med lidt ekstra højde på sålen samt virkelig pænt leopardprint på siden. Din bedre halvdel vil i øvrigt elske dig for den komfort, der følger med sådan et par.

Nærmeste Gola-forhandler oplyses på tlf.: 39 16 33 33.

ANNONCE
Syv julegaver til kvinden i dit liv

Dyreelskeren, der ikke vil gå ned på pæne negle
Kunne hun aldrig finde på at iføre sig en pels, og kan hun ikke gå rundt om en kat uden lige at nusse den på næsen. Godt så! Hun er dyreelsker! Og vil man tage kegler hos en dyreelsker, køber man en gave, som er lækker og pæn, og som samtidig gør noget godt for dyrene. Det kunne meget passende være By K.’s nye neglelak, No. 72 Confidence, som støtter Anima med hver en krone fra salget. 

By K. neglelak forhandles bl.a. på By K.’s webshop

ANNONCE
Syv julegaver til kvinden i dit liv

Den stilsikre rejsende
Kvinder, der rejser meget, fortjener at rejse med stil! Der er ikke noget værre end at slæbe sin slidte og grimme Bilka-kuffert gennem lufthavnen, bare fordi man var for nærig til at investere i en ordentlig. Jeg har endnu ikke mødt en eneste kvinde, der ikke dåner over Delsey Paris’ Châtelet kuffert (mænd siger også: Den er da meget pæn), så den er en sikker vinder til hende, der rejser meget. Og vil du feje benene væk under hende, så smider du lige en romantisk weekend til Paris oven i hatten.

Delsey Paris Châtelet forhandles bl.a. hos Kaza.

ANNONCE
Syv julegaver til kvinden i dit liv

Hende med den søde tand
De fleste kvinder er glade for en lille ekstra gave i form af noget lækkert. Du kan naturligvis gå efter den sikre (og lidt kedelige) med et kingsize glas Johan Bülow eller den store guldæske fra Anthon Berg. Eller du kan vise, at du kender kvinden i dit liv og selv sammensætte en masse lækkerier, som varmer om hjertet.  Er hun lakridselsker, så prøv en æske Black. Er hun til chokolade, så spring på noget lækkert fra Coca. Og du behøver ikke engang at bevæge dig væk fra sofaen. Den slags leveres nemlig også lige til døren.

Lækkerier fra gårdbutikken kan du bl.a. klikke hjem på Brammingborg.dk.

ANNONCE
Syv julegaver til kvinden i dit liv

Hvis hun elsker smykker men ikke diamanter
Diamonds are a girl’s best friend. Det er sandt. Men … 1) Hvor mange kvinder ser du på gaden i Danmark med en diamant på fingeren? Ikke mange! 2) Vi vil have en julegave. Vi vil ikke nødvendigvis være i tvivl om, om du lige har spurgt, om vi vil købe parcel og have børn sammen. Derfor … Giv hende et smykke, som ikke kan misforstås, som passer til hendes stil, og som hun kan have på hver dag, så hun kan kigge på sit smykke og tænke på dig. Danske Zöl laver nogle virkeligt pæne og alsidige smykker til stort set enhver smag og pengepung.

Zöl forhandles bl.a. på Zöls egen webshop.

ANNONCE
Syv julegaver til kvinden i dit liv

OITNB-elskeren
Har hun Netflix? Så elsker hun Orange is the New Black! Og så vil hun helt sikkert også nyde bogen, som serien er baseret på. ”Orange er det nye sort”, som bogen så korrekt (og også lidt kedeligt) hedder på dansk, er baseret på Piper Kermans virkelige historie fra 1 år i kvindefængsel. Den er både underholdende og meget anderledes end serien. Derfor vil den både glæde og overraske. 

Orange er det nye sort er udgivet af Gyldendal.

ANNONCE
Syv julegaver til kvinden i dit liv

Den sensuelle – eller hende, som gerne skal blive det
Danske kvinder har længe sværget til lette, fine blomsterdufte. Men det skal være slut nu. De sensuelle og lidt sydeuropæiske dufte er tilbage, og de skal være tunge og forførende. The Body Shops nye duft Red Musk er den lækreste, tunge og dybe duft med moskus, peber, tobak og kanel. Hun vil elske den – og det vil du også!

Red Musk forhandles hos The Body Shop – både online og i butikkerne.

ANNONCE
Mere inspiration

Conni er Chefredaktør og Blogger på Aniston.dk - Hop ind og find mere inspiration, hvis du mangler!

Del

Seneste nyt

Annonce