Connery

Swedish House Mafias IKEA pladespiller kommer til Danmark

Den legendariske EDM-trio har leget designere

IKEAS samarbejde med landsmændene fra Swedish House Mafia har været undervejs i noget tid, men den 6. oktober 2022 er IKEA klar til at lancere hele kollektionen OBERGRÄNSAD i en begrænset periode. 

Kollektionen der spænder over alt fra møbler til diverse studie-accessories og skriveborde, har selvfølgelig en juvel i samlingen: En faktisk overraskende flot pladespiller til bekræftet salgspris på 999,- kroner

Mens IKEA ikke har løftet en udtømmende liste for musikafspilleren, ser det dog ud til, at det bliver en ret basal afspiller, i stand til at afspille 33 og 45RPM - mens højttalere skal tilkobles på god gammeldags facon med RCA-kabler. 

IKEA er selvfølgelig glade for deres nye samarbejde: "Musik spiller en betydelig rolle i manges hverdag. Den er med til at skabe stemning i hjemmet, hvorfor samarbejdet med Swedish House Mafia er et, vi har glædet os meget til at løfte sløret for. Med kollektionen håber vi at inspirere flere mennesker til at være kreative i hjemmet - det kan både være med musikken, men også andre interesser, man dyrker derhjemme, siger Henriette Ekholm", indretningschef i IKEA Danmark.

Se et udvalg af kollektionen med tilhørende priser i galleriet. 

ANNONCE
IKEA OBERGRÄNSAD Kollektion - Swedish House Mafias IKEA pladespiller kommer til Danmark IKEA OBERGRÄNSAD Kollektion
Del

Seneste nyt

Annonce