Connery

Swedish House Mafia lancerer samarbejde med IKEA

DJ-kollektivet har 'remixet' den ikoniske bærepose til en vinyl-taske

Uundgåeligt, kan man vel næsten sig, når man kigger i bakspejlet. Selvfølgelig skulle Sweidsh House Mafia ende med at lave en kollektion i samarbejde med den svenske møbelgigant IKEA. 

Samarbejdet der præsenteres i sin helhed under Milan Design Week 2022, tager sit udgangspunkt i IKEAs bærepose FRAKTA, som gruppen gennem tiden har fragtet lidt af hvert i - blandt andet deres plader. 

Derfor har Swedish House Mafia i samarbejde med IKEA designet en række produkter (20 i alt) som genfortolker både på FRAKTA posen, men også en række andre produkter og smarte indretningsløsninger. 

ANNONCE
IKEA x Sweidsh House Mafia - FRAKTA - Swedish House Mafia lancerer samarbejde med IKEA IKEA x Sweidsh House Mafia - FRAKTA

FRAKTA er blevet redesignet til blandt andet at være en dedikeret taske, til at fragte plader i, en tilbehørs-taske til kabler og andre gadgets og en skuldertaske. 

Det ser dog ud til, at remixet af poseklassikeren viger bort fra de klassiske blå og gule finishes - og i stedet fremstår helt i sort plastvæv. 

Samarbejdskollektionen fra Swedish House Mafia kommer til IKEA-butikkerne i efteråret 2022.

ANNONCE
Del

Seneste nyt