Connery

Swedish House Mafia bliver en integreret del af Nothing Phone (2)

Den næste gennemsigtige smartphone fra Nothing får et EDM-twist

I forbindelse med lanceringen af Phone (2) i juli har Nothing introduceret en ny Glyph Composer sen ny kreativ samarbejdsaftale. 

De GRAMMY-nominerede elektroniske musikgiganter, supergruppe Swedish House Mafia har indgået et partnerskab med det London-baserede elektronikmærke Nothing, for at lancere en eksklusiv Glyph Ringtone-komposer og en Glyph Sound Pack.

Den nye Glyph Composer giver Phone (2) og Phone (1) brugere mulighed for at skabe deres egen Glyph Ringstone, en sekvens af lyde og tilhørende lys på bagsiden af Nothing's smartphones. Når brugerne har fundet deres rytme, kan de trykke på optageknappen og producere deres egen Glyph Ringtone ved hjælp af Glyph Sound Pack fra Swedish House Mafia. Brugerne kan også anvende den forudindstillede Glyph Ringtone, der er mixet af Swedish House Mafia.

ANNONCE
Nothing - Swedish House Mafia bliver en integreret del af Nothing Phone (2) Nothing

En komplet Glyph Ringtone vil være en komposition på 8-10 sekunder og leveres som en flersporet lydfil. Monofoniske klip på op til 2 sekunder synkroniserer med brugeroplevelsen på bagsiden af smartphonen. Hver lydpakke er en samling af 5 forskellige toner og lydmixer, som brugeren kan afspille og optage.

"Vi er beærede over at arbejde sammen med house music pionererne Swedish House Mafia om at afsløre både Glyph Composer og vores første Glyph Sound Pack," udtalte Carl Pei, CEO og medstifter af Nothing. "Axwell, Steve og Sebastian har været tidlige fortalere for Nothing, så det føltes naturligt at innovere sammen med dem på et produkt, som skabere over hele verden kan engagere sig i. Vi ser frem til at se, hvad Nothing-fællesskabet producerer ved hjælp af denne platform."

ANNONCE
Nothing - Swedish House Mafia bliver en integreret del af Nothing Phone (2) Nothing

DJ supergruppen er tidlige tilhængere af Nothing og investorer siden virksomheden blev grundlagt i 2020. De afslørede for nylig deres nye single 'See The Light'. 

"Vi er begejstrede for at have samarbejdet med Nothing-teamet i London for at lancere en smartphone-innovation, der bringer musik- og teknologiverdenen endnu tættere sammen. Alle tre af os har været fans af Carl Pei og Nothing's vision fra begyndelsen, og vi er stolte over at være de første kreative til at frigive en Glyph Composer-lydpakke til offentligheden. Vi ser frem til at se og høre, hvad vores fans og Nothing-brugere remixer," sagde medlemmerne af Swedish House Mafia, Axwell, Steve Angello og Sebastian Ingrosso.

Glyph Composer vil være tilgængelig for begge Nothing-smartphones fra lanceringen af Phone (2) den 11. juli 2023. Den svenske House Mafia Glyph Ringtone og Glyph Sound Pack vil være tilgængelige denne sommer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt