Connery

Svineinfluenza

Svineinfluenzaen er over os - hvad fuck gør vi?

I skrivende stund siger de kloge, at vi er ramt af en verdensomspændende epedemi ved navn svineinfluenza. Svineinfluenzaen har hidtil krævet 81 menneskeliv i Mexico og Det Hvide Hus har som følge af dette, udsendt en pressemeddelelse om, at Præsident Obama ikke har tilraget sig svineinfluenza eller anden snask under sit besøg i Mexico.
ANNONCE
Svineinfluenza
Angiveligt er tre personer i Danmark indlagt til observation for svineinfluenza. En i Aalborg, en i Hvidovre og en et sted jeg ikke kan huske, men frygten for svineinfluenza er ved at omfavne lille skrøbelige Dannevang.

Frygten er dog ikke større, end at et af de in
Syv gange har jeg nu skrevet ordet svineinfluenza og for hver gang synes jeg ordet er mere og mere komisk. Først var der verdensomspændende frygt for fugleinfluenza og nu svineinfluenza? Hvad er det for nogle navne de giver de sygdomme?

Den gang folk frygtede Ebola, der havde vi da i det mindste en sygdom med en smule pondus i. Ebola kunne virkelig fucke ens indre op, og inden døden indtraf, så blødte man ud af samtlige kropsåbninger og var fanget i et ulideligt smerteinferno.

Ingen kunne på nogen måde forholde sig til navnet Ebola, for hvad fanden dækkede det over?

Fugle- og svineinfluenza lyder i mine ører ikke vildt frygtingydende. Hvad bliver det næste der skal kunne slå os alle ihjel? Hamster hoste? Symptomer på Hamster Hoste er pludselig trang til gnaverblanding og en tendens til at hoste hårboller op, og det er netop disse hårboller der kan medføre døden.

Nuvel, svineinfluenza kan tage livet af dig, men med det navn, kunne kan fristes til at tage en mere Darwinistisk tilgang til hele sagen. Hvis en fugle- eller svineinfluenza kan tage livet af dig, så er man nok alligevel så skidt stillet, at en simpel forkølelse kan få invaliderende følger.

What to do? Jo, vi kan jo følge Mexicanernes eksempel og hamstre alt hvad der har skyggen af c-vitaminer i sig. Mexicanerne har jo ligesom sygdommen i deres baghave, så de må da vide, hvordan man beskytter sig mod skidtet.

Indtil sygdommen virkelig har ramt landet, vil jeg da opfordre til, at man forholder sig roligt, låser døren og ikke dyrker ubeskyttet sex med fremmede personer, der har influenzalignende symptomer!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce