Connery

Svindelselskab

Gid i må brænde i helvede...

Svindelselskab
Med ordene:

Tak for jeres brev. Jeg har kun få ord at sige til jer.
 
Sut røv lorte firma. Svindlere, idioter osv.
 
Gid i må brænde i helvede!
 
Ps. Hav en god jul og et godt nytår - Gid i må føle trang til at slå jer selv ihjel under julemiddagen og gid at jeres kære må opdage, hvilken svindelmåde i tjener jeres penge.
 
Ps. Send gerne en check næste gang, I har jo allerede adressen.

Svarede jeg http://www.dansk-internet-register.com på deres henvendelse der dumpede ind med Post Danmark, som var udformet som en bekræftelse på, at de oplysninger de havde fra os var korrekte. Nærlæste man dokumentet, kunne man dog se at det var en bekræftelse på at man ville købe en annonce hos svindelfirmaet til 958 EURO om året. Hvis man nu faldt i og sendte den retur ville man komme til at betale kassen.

Jeg sendte den selvfølgelig ikke retur men svarede dem i stedet med ovenstående tekst og jeg glemte vist ovenikøbet, at komme porto på den svarkuvert de har medsendt, så de skal betale for at modtage brevet - så kan de lære det!

Jeg håber at jeg med denne artikel kan give bare et lille hak i svindlernes indtjening her op til jul, hvor mange firmaer har travlt og måske risikerer bare at køre brevet afsted, fordi de tror det er noget partneren eller direktøren har bestilt!

Flere debatter om samme
Unfairpris.dk
Tysk fup firma jager Danmark
Gratisindex.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce