Connery

Suspekt - V [Anmeldelse]

Femte studiealbum bringer helt sikkert en smag af Suspekt, men hvor stærk er den så?

5 ud af 6 stjerner
Suspekt - V [Anmeldelse]

De tunge beatboys fra Albertslund er tilbage med deres 5. plade, spartansk navngivet: V.

Efter de vidt forskellige forløbere, ’Søn af en pistol’ og ’Bollede hende igår’, har et album med hele 16 skæringer ramt alle de digitale plademedier, og også et par fysiske hyldemeter i CD og LP format.

16 tracks er vel efterhånden et ret højt tal, for en enkelt udgivelse, og bevares, det kan også være et svært job, hvis man skal holde sig til et stramt koncept. Nu siger jeg ikke, at der ikke er et koncept, men i så fald virker konceptet til at være; Suspekt helhed.

ANNONCE

Albummet præsenterer nemlig et bredt spektre af Suspekts kvaliteter. Man kommer på en rundtur udi stodder-universet, og starter ved det tilbagelænede, jazzede track ”Til alle mine piger”, over det frisk/tunge ”S.U.S.P.E.K.T” der trækker på westcoast synth og en let trommekøre og kaster tankerne tilbage mod tidlige udgivelser. Så arbejder man sig op mod det fantastiske ”Knepper dig til Techno”, der lægger en klam(fyr) rap ned over et soundtrack med et ondt ’Phat Bass’-sample. Til slut ender man tilbage i eftertænksomme ”Sovset ind i livet”, og voila komplet Suspekt anno 2014.

V er på alle måder et helstøbt album, og med en så stor spredning af suspektret, kommer de altså ikke til at skuffe deres fans. Det eneste issue, er selvfølgelig at nogen gerne vil ha' lidt mere af dét - og så er spørgsmålet bare, hvilket dét, der skulle være mere til.

5 af 6 ninjas!

ANNONCE

Bonusinfo: Pladen er ude på alle de platforme du kan forestille dig, men hvis du ikke aner hvor, kan vi anbefale dig at gå til drengenes egen shop, og måske samle et signeret eksemplar op: Tabushop

Del

Seneste nyt

Annonce