Connery

Sushi

På højde med nazismen er sushi en masseforførelse af mennesker...

Hvorfor har fænomenet sushi grebet om sig? Hvorfor siger alle, at rå fisk er en delikatesse? Det er fisk! Hvad bliver det næste hit? Rå kylling?

I flere århundrede har vi spist fisk. Da jeg var mindre, fangede jeg dem med glæde, lod min far sprætte dem op, og valgte så at spise på McD, da fisk ikke var et hit at proppe i munden. Senere forventes det så, at man skal slikke op og ned ad en, men det vil jeg ikke komme nærmere ind på her...
ANNONCE
Sushi
Men selvom jeg ikke spiste fisk i min barndom, tilberedte man dog maden, som vi civiliserede mennesker nu engang gør. Senere i mit liv begyndte det at gå op for mig, at fisk faktisk smagte ret godt. Det er faktisk utroligt, at det bevægede sig i den retning, idet min far konstant tog mig på fisketure, hvor vi fangede så mange sild, at det var umuligt at holde af lige præcis den fisk.

Da jeg var på tur i Australien, blev min horisont inden for fisk udvidet, da det gik op for mig, hvor mange slags forskellige fisk man kunne få, og hvor godt de rent faktisk smagte, men i baggrunden lurede katastrofen.

Ligesom da Hitler blev valgt i 1933, var det som at sushi-fænomentet begyndte at lure i baggrunden uden at folk egentlig lagde mærke til, hvor katastrofale følger det ville få. Som historien dikterer, så blev Hitler valgt, og bare seks år senere havde han i forholdsvis hemmelighed bygget sine styrker op og kunne derfor indlede anden verdenskrig ved at indtage Polen i 1939. Folk var lamslået. Hvordan kunne det pludselig ske? Naivitet og uvidenhed! Efter fem lange år sluttede krigen, og den vestlige verden blev enige om, at lignende fejltagelse aldrig måtte ske igen. Men hvis alle blev enige om det, hvordan kan det så være, at sushi har fået lov til at vinde de markedsandele, som det har? Hvorfor er der ikke en ordensmagt, der griber ind og stopper dette vanvittige forsøg på verdensherredømme?

Lad os se på de barske facts:

  • Det tager 7 år at blive autoriseret sushikok!

  • Sushi er rå fisk!

  • Sushi er dyrt!

    Hvordan helvede kan det tage syv år at blive uddannet sushikok? De skal jo ikke engang lære at tilberede maden. De tager en død fisk og skærer den i strimler, og så serveres det. Jeg tror nærmere, at de syv år går med, at kokkene i hemmelighed skal lære Al-Queda terrorteknikker og lige pludselig en dag, så overtager en hær af sushikokke verden med frygtelige terroraktioner.

    Sushi er rå fisk. RÅ FISK! Hvorfor spise noget råt, når det både smager bedre og er mere hygiejnisk korrekt at tilberede det over den sagte ild? Vi har en lang tradition for at tilberede vores mad på alle mulige tænkelige måder, så hvad er der sket, når vi nu har afveget fra grundtanken om at gennemstege? Så støder vi på problemer som fx salmonella. Så hvorfor igen prøve at eksperimentere med vores helbred?

    Sushi er dyrt, og hvordan kan det egentlig gå til? Man tager en meget lille portion mad, lader være med at tilberede det, og sælger det så endnu dyrere end alt anden mad. Men jeg må tage hatten af for, at det lykkes at lulle folk ind i den tro, at de rent faktisk får noget for pengene. Dem, der køber det, kan lige henvende sig til mig - DA JEG HAR ET EIFFELTÅRN AT SÆLGE, I FORBANDEDE IDIOTER!!!

    Konklusion:

    Når verden bliver overtaget af sushikokke, så skal I ikke komme til mig og sige: "Undskyld Christian, du havde ret, vis os den rette vej!" I kan derimod alle være med til at knuse denne oprustning af madkultur ved at:

  • Altid tilberede jeres mad ordentligt!

  • Tage ud til forskellige søer og have og så hælde syre i, så alle fisk dør!

  • Aldrig, aldrig, sætte benet i en sushirestaurant!

    Og sidst men ikke mindst - sushi smager jo ikke godt! Det er bare noget, I er blevet narret til at tro!

    Længe leve rigtig mad!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce