Connery

Sushi opskrift

Kreeret af Yvonne Kubach, Y`s Café og Cocktailbar er her en drink, som intet har at gøre med fisk, andet end naturligvis navnet...

Nej det har intet med fisk at gøre! - Sushi opskrift Nej det har intet med fisk at gøre!
Ingredienser:



5 cl. Cachaça Ypióca Ouro

4 cl. Bottle Green ingefær og citrongræs sirup

1 lime

1 spsk fint rørsukker

Knust is

Fremgangsmåde:

Lime skæres ud i både 4-6 stk og lægges i glas.

Herefter tilsættes rørsukker, sirup og Cachaça Ypióca Ouro og der mortes godt. Dernæst røres godt. Til sidst tilsættes knust is.

Pynt med frisk ingefær og citrongræs.

Benyt lavt glas.
ANNONCE
15 drinks på 15 uger
Konceptet er blevet til i samarbejde med House of Brazil, som står for importen af Cachaça Ypióca. Efter at have testet Cachaça Ypióca ved en tidligere lejlighed og fundet ud af, at det faktisk smagte rimelig godt - forhørte vi os, om ikke det var en idé at få endnu flere drinks kastet ud over disken til alle drengerøvene på Connery.dk. Sådan et lille fremstød for, at man måske kunne prøve noget nyt.

Det gode ved Cachaça Ypióca er desuden, at der kan laves mange, og de fleste er ganske simple drinks. Det giver muligheden for at imponere tøserne, rykke noget sprut indenbords og holde en ordentlig fest.

Læserservice:

Du finder forhandlere af Cachaça Ypióca her

Om Cachaça Ypióca

For en god ordens skyld hedder spiritustypen: Cachaça og udtales ka-sjaa-sa og mærket hedder Ypióca og udtales i-pi-o-ka.

 

Der er tale om 4 forskellige produkter nemlig

 

Prata = sølv på dansk - 2 års fadlagret på lyst træ som ikke afgiver farve eller smag.

Ouro = guld på dansk - 2 års fadlagret på mørkt træ som giver farve og boquet.

150 =  lavet pga. Ypióca`s 150 års jubilæum 6 års fadlagret.

160 = ditto 160 års jubilæum 6 års fadlagret tilsat malt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt