Connery

Superbad

"Månedens drengerøvs-dvd" og indtil videre den sjoveste dvd udkommet i 2008!

6 ud af 6 stjerner
Vennerne Seth og Evan oplever deres livs aften, i jagten på sprut og sex med to piger fra deres klasse.

Superbad handler om de to bedste venner Seth og Evan, som begge er 17 år og jomfru. De har begge et crush på, hver deres pige fra deres skoleklasse. Pludselig en dag bliver de inviteret med til en af pigernes fest, og de roder sig ud i at stå for at skaffe sprut.

Gode råd er dyre; hvad gør man, når man kun er 17 år i USA, hvor man skal være 21 år for at må købe sprut?!
ANNONCE
Superbad
Superbad
Fogell deres nørdede ven kommer til undsætning. Fogell kan skaffe et falsk ID, så de kan købe sprut, men da han kommer tilbage, og kørekortet siger '25 år mand fra Hawaii med navnet McLovin' tager filmen en uventet drejning. McLovin bliver vidne til et røveri af sprutforretningen, og samlet op af politiet - alt imens Seth og Evan lader deres Fogell i stikken.

Filmens store force er sammenspillet mellem de to venner Seth og Even, og ikke mindst deres dialoger. Det virker, som om de har improviseret sig igennem hele filmen, hvilket gør humoren naturlig endnu sjovere.

Seth (Michael Cera) og Even (Jonah Hill) er som en moderne udgave af Gøg og Gokke. Men det er Gøg og Gokke på speed. Der er så mange oneliners og sjove scener, at man næsten bliver helt forpustet, men man kan bare ikke få nok.

Ifølge filmen er der tilsyneladende kun en ting i hovedet på drenge på 17 år - SEX! Med alt, hvad dertil hører af røv, fisse, pik og patter, og det bliver der bestemt ikke lagt fingre imellem.
ANNONCE
Superbad
Selvom der ikke er noget nyt i at drenge snakker om sex, så bliver det i Superbad gjort med en forfriskende ærlighed og originalitet, som gør filmen super morsom, for man sidder hele tiden og siger "Ej! Det sagde de ikke lige, det der!?" Men jo, det gjorde de og det er fandeme sjovt!

En anden fed ting ved Superbad, er at den stikker lidt dybere end så mange andre teenage komedier. Den handler også om venskab. Hvad der sker mellem barndoms venner, nå de når den alder, hvor de er færdige med High school, og skal videre på College. Det emne formår Superbad at berøre med både følsomhed og humor.

Superbad er ganske enkelt den bedste teen-sex komedie siden American Pie. Ja nogle vil sikkert endda sige, at den er bedre.

Hvis du ikke har set Superbad endnu, så er der kun en ting at gore: SE DEN og det kan kun gå for langsomt.

Den er SUPERBAD og du kan finde den hos din lokale dvd-pusher fra d. 12. februar.
ANNONCE
Superbad
Bonusinfo:
Superbad er skabt af af de samme folk, som fik dig til at krumme tær og hyle af grin over "40 Year Old Virgin" og "Knocked Up". Manuskriptet er skrevet af Seth Rogen og Evan Goldberg. De to venner begyndte at skrive manuskriptet, da de var begge blot 13 år gamle. De valgte klogt nok at skrive om det de vidste mest om, nemlig dem selv.

Teknisk information:
Engelsk titel: Superbad.
USA, 2007.
Instruktør: Greg Mottola.
Medv.: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Bill Hader og Seth Rogen.
Genre: Komedie.
Billedformat: 1.85:1
Lyd: 5.1 Dolby Digital
Længde: 113 min.
Dansk biograf premiere: 21. september 2007.
Superbad udkom på DVD den 12. februar og findes på DVD, i en 2-disk udgave og på Blue-Ray.
Distributør: Sony Pictures Home Entertainment.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce