Connery

Super Pumped: Joseph Gordon-Lewitt folder sig ud i miniserie om skabelsen af UBER

Se første trailer for Super Pumped: The Battle for Uber

Silicon Valley er ikke bare stedet hvor nogle af verdens største softwarevirksomheder fødes.

Den vilde tech-startup-smeltedigel har gennem de eneste årtier fostret nogle af verdens vildeste personligheder, på godt og ondt - og i forlængelse heraf nogle meget dramatiske virksomhedsfortællinger - og det gælder også for taxi-disruptorerne UBER. 

I en ny antologi-serie spiller Joseph Gordon-Levitt rollen som Ubers CEO Travis Kalanick, der bliver væltet af et kup i bestyrelsen. 

UPER PUMPED:THE BATTLE FOR UBER er historien om en af Silicon Valleys mest succesfulde og mest destruktive unicorn virksomheder*, Uber. Første sæson udspiller sig omkring Ubers tuffe CEO Travis Kalanick (Gordon-Levitt), der ender med at bliver væltet i et bestyrelseskup, og hans indimellem tumultariske forhold med sin mentor Bill Gurley (Chandler), en brilliant og kontant venture kapitalist, der sætter sit eget ry ind på Ubers succes - og derpå må leve med konsekvenserne af samme. Thurman spiller rollen som Arianna Huffington, den kyndige forretningskvinde og co-founder af avisen The Huffington Post, der var bestyrelsesmedlem hos Uber.

Serien der produceres af Showtime har netop fået sin første officielle trailer, og i samme ombæring annonceres det, at serien får dansk streamingpremiere i maj måned 2022 på streamingtjenesten Paramount+. 

ANNONCE
Super Pumped - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce