Connery

Super Bowl-reklame laver Ross og Rachel Friends-genforeningen som ingen har bedt om

Det er endnu en gang den tid på året hvor verdens dyreste reklamer rulles ud

Super Bowl har gennem tiden givet os både spændende kampe, mindeværdige half-timeshows og en god undskyldning for at drikke øl og spise amerikansk fastfood om natten (Som om vi manglede en..)

Og så har det selvfølgelig også givet os nogle af verdens absolut dyreste reklamer. 

Fordi Super Bowl til stadighed er en af de mest sete programmer, går virksomheder hele vejen, når det kommer til at rulle den ene mere imponerende reklamefilm ud efter den anden - i kombination med filmtrailer for kommende storfilm - og derfor har vi altid holdt lidt øje med dem. 

Uber står for en af årets første helt store reklamesatsninger.

I et spot for den amerikanske take-away service Uber Eats, har man rullet en reklame ud, som må have kostet boksen. Præmissen for reklamen er, at man nogen gange skal smide et minde væk, for at gøre plads til at kunne huske noget nyt - som for eksempel.. Hvor mange forskellige ting, som amerikanerne kan få leveret via Uber.

Det har resulteret i en trailer, hvor David Beckham og Victoria (Posh Spice) Beckham, har glemt Spice Girls - hvor den amerikanske rapper Jelly Roll har glemt sine ansigtstatoveringer, og hvor Usher har glemt, at han skal lave årets half-time show. 

Nå ja, og så den helt store, hvor Jennifer Aniston (Rachel) løber ind i David Schwimmer (Ross) ved nogle filmstudier og hun ikke kan huske, at de to har arbejdet sammen i en af verdens mest populære serier - i ti år. Oh wow. 

Heldigvis fik vi jo som bekendt en form for Friends-genforening i HBO's stort anlagte Friends Reunion-special i 2021, hvor tonen var en lidt anden. 

ANNONCE
Don't Forget Uber Eats (Super Bowl reklame)
?si=U0yPJJztbLQtHV70
Del

Seneste nyt

Annonce