Connery

Sunset Boulevards nye take-away sørger for nem tømmermændsmad

Hurtig burger på farten!

Nogle opgaver er bare bedre end andre, og denne er en af dem. Vi er nemlig blevet booket ind, til at oplyse om, at Sunset Boulevard, rent faktisk har fået godt styr på deres Take-Away koncept. Det er ret beset en reklame - men vi kalder det win/win, for det gav os en god undskyldning, for at få genopfrisket vores bekendtskab med Fastfood-kædens burger-lineup. 

Vi har efterhånden været forbi mange forskellige burgersteder rundt i landet til diverse tests, guides og nye tiltag på den gastronomiske front, men det er som om, at burgersulten aldrig nogensinde bliver slukket?

Og gudskelov for det.

Det giver os en god mulighed for at guide udi burgeroplevelser - både dem, hvor du skal nyde byens bedste burger og dem, hvor man skal have en hurtig hapser på farten!

Mens vi har kigget på den berømte caféburger i alle sine afskygninger er tiden kommet til at kigge på de lidt mindre krabater på markedet - og nu begynder vi at kigge over skulderen på de restauranter, som ikke er en dedikeret burgerforretning.

De klassiske fastfood-kæder, som efterhånden også er ved at bide sig ind på cafeburger-konceptet, bare billigere og hurtigere.

Den første på listen er den klassiske Sunset Boulevard, som med tiden har dedikeret deres fokus på burgervariationer frem for sandwiches.

Og deres brioche-kollektion er en udmærket burger på farten, hvor man kan vælge Black Angus-kød, rigeligt med bacon og selvfølgelig en sprød bolle. Der er fokus på de ting, som man lige har lyst til, hvis man er sulten for sjov eller måske er hårdt ramt af fatale tømmermænd - her sørger en peberbacon, godt med dressing og selvfølgelig saftig bøf for at vække dig til live igen.

Foruden brioche-varianterne kan man også få de lidt mere herrevenlige Hereford-variationer, hvor alt fra serrano til cajun pifter burgeren op. Den er i den tungere ende, men kan varieres med bearnaise og bløde løg eller bare den helt klassiske med mayo og sød sennep. Dertil selvfølgelig et par sprøde fritter med husets krydderi.

Sunset er en af de kæder, hvor man hurtigt kan få stillet sulten og sine burger-cravings i hverdagen.

Og nu er det endnu nemmere at få burgeren ind på menuen - du kan nemlig nu bestille take away hos Sunset!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce