Connery

SUNDAYS - Colourblind (Single) [Anmeldelse]

Danske SUNDAYS er aktuel med en god gammeldags single - endda med en b-side!

4 ud af 6 stjerner
SUNDAYS - Colourblind

Kunstner: SUNDAYS
Titel: Colourblind
Label: Celebration Records
Release: 7. februar 2020

SUNDAYS - SUNDAYS - Colourblind (Single) [Anmeldelse] SUNDAYS

Tag en rejse tilbage i tiden. Sikkert lidt længere tilbage end mange af magasinets nuværende læsere. Dengang udgav en del musikere små sorte vinylskiver med hul i midten, som begejstrede fans flåede ned fra hylderne i den lokale pladebutik. Det var datidens udgave af nutidens streaming. Væsentligt mere tidskrævende, bekosteligt og fascinerende, men også voldsomt autentisk.

Et år efter udgivelsen af debutalbummet Wicha er der nyt fra københavnerbandet Sundays, der på deres nyeste udgivelse hylder datidens udgivelsesformat og har, godt nok digitalt, udgivet en ægte single - med en b-side. 

En god omgang indie tilsat friske summervibes, er vel det, der bedst beskriver Colourblind, der er produceret af guitarist og producer Peter Chr. Frost fra Gnags.

Frontmanden Magnus Jacobsens spæde og lyse vokal dominerer nummeret på en voldsomt behagelig måde, alt imens man på en dragende måde griber sig selv i at sidde og gynge fra side til side med tankerne på nærmest filmisk aften med sin elskede i hånden. Det virker utrolig behageligt - især på en topfesen aften i februar!

B-siden High or Low er mere afdæmpet i sit lydbillede - ikke at det på nogen måde gør, at Sundays musikalsk kommer til kort. High or Low er den diametrale modsætning til Colourblind, hvor det mere dystre budskab om afsked og heldigvis også forsoning berøres.

Sundays planlægger hen over 2020 at udgive flere singles, hvor der genremæssigt eksperimenteres med lyd og musikalsk fremtoning i med forskellige samarbejdspartnere. Et projekt der helt sikkert bliver spændende at følge, om end der nok skal skrues lidt på de rigtige knapper for ikke blot at forblive endnu en i mængden af lige-ved-og-næsten, og for bandet kan ultimativt et eller andet unikt, der mangler på den danske musikscene.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce