Connery

Sukkerbageren København [Reportage]

Vi tjekkede Københavns nye club ud - Sukkerbageren. Se hvordan det gik!

4 ud af 6 stjerner
Jaaa! Se hvad jeg har fået!  - Sukkerbageren København [Reportage] Jaaa! Se hvad jeg har fået!
Website: www.sukkerbageren.dk

Aldersgrænse: Fredag 20+ og lørdag 21+

Entrépris: 60 kr. for medlemmer (Man bliver medlem på www.facebook.com/sukkerbageren) og 80 kr. for ikke-medlemmer

Babefaktor: Ganske fin babefaktor, men en del var så snobbede, de ikke kunne hænge ved billederne!

Rygefaciliteter: Sukkerbageren har ude i baggården opsat en række overdækkede bænke. Og der er mange bænke, så frygt ikke!
ANNONCE
Efter en kort sommerferie pause blev det tid til, at Connerys PartyCrew atter vendte tilbage med skarpe vurderinger, om de steder, som nattelivet byder på!

Vi havde fået et hint om en ny club, som selv siger, at de både vil puste OG have mel i munden! Stedet hedder Sukkerbageren, og åbnede for en uge siden. Eftersigende et sted, hvor der ikke bliver sparet på noget som helst... Det måtte vi selvfølgelig tjekke ud!

Konceptet


Sukkerbageren tilbyder fri bar fra 23 til 01 både fredag og lørdag for blot 60 kr. Deres fri bar består i kolde Heineken og forskellige sjusser – ganske imponerende! 
Vi ankom naturligvis allerede inden kl. 23. Når der er fri bar, skal den udnyttes til fulde!

Sukkerbageren finder du på Købmagergade 26. Lokalerne ligger i en gammel baggård, som i 1700 tallet blev brugt af en kendt sukkerbager (heraf navnet!). De gamle historiske lokaler, som sukkerbageren i 1700 tallet benyttede, er total renoveret og istandsat ,så det nu fremstår langt mere moderne og eksklusivt.
ANNONCE
Heineken væggen... - Sukkerbageren København [Reportage] Heineken væggen...

Stedet

Stedet er delt op i to rum – et lille og et stort. Der findes to barer, dansegulv og sofaer i det store rum. Rummet er udsmykket med en super cool Heineken væg (Se billede), som skaber en fed stemning når diskolyset rammer den, og reflekterer ud på dansegulvet!
 
I det lille rum finder du én bar. Den servicerer de gæster, som har lyst til at hygge og snakke sammen. I modsætning til det store rum med live DJ, er musikken i det lille rum mere afdæmpet, hvilket gør det muligt at føre en samtale med din potentielle scoring!

Efter en hurtig gennemgang af stedet, måtte vi erkende, at vi hørte til i det store rum! Her havde vi et perfekt udsyn til dansegulvet, Vigtigst af alt, så havde vi i den store bar også allerbedst mulighed for, at udnytte den fri bar - og udnyttet, det blev den!
 
Da klokken begyndte at nærme sig 01:00, og hårdt ramt af den fri bar, rykkede vi en tur på dansegulvet. Ikke fordi vi havde lyst, men fordi alle pigerne befandt sig her!

Musikken var en smule mainstream - det samme som du hører alle andre steder, men det virkede for dansegulvet var proppet!

Herefter går alt mere eller mindre i sort... 
ANNONCE
Sukkerbageren København [Reportage]

Konklusion:

Babefaktoren er fin, men først efter klokken 1.00. Om kvinderne simpelthen ikke har fattet at konceptet, "fri bar mellem 23-01", betyder, at man også skal være til stede på det tidspunkt, lader vi være usagt. Risikoen er naturligvis også, at vi mellem 23-01, simpelthen kun har fokuseret på baren...

Størstedelen af pigerne var villige... til en sludder og dans - men en del var kamerasky og bange. Det ville vi også selv være for to stoddere, som hårdt ramt forsøgte at overbevise dem om, at billederne var til officielt brug, og ikke til de private gemmer!

Kan vi anbefale Sukkerbageren?  - Ja det kan vi godt. Der var god stemning. Selvom det ligner så mange andre steder i København var babefaktor, den fri bar og sammenblandingen den helt rigtige sukkerrøre!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce