Connery

SUHD-tv - hvad er nu det?!

Samsung har netop afsløret deres topspiller for 2015, altså på tv-området. Læs nærmere her

Samsung SUHD. Det er et snedigt navn. Vi har for længst godtaget HD-tv, og Ultra HD er stille og roligt kommet på vores hjerner, men så pludselig, blot et år efter vi begyndte at se buede tv'er, kommer Samsung og smider et S på udtrykket? Hvad betyder det? Super Ultra High Defintion? Nej heldigvis ikke.

Jamen så Samsung Ultra High Definition, det er da en snedig måde at bringe brandet i spil? Nope, heller ikke. Men hold nu godt fast:

ANNONCE

Smart, Seductive, Spectacular, Superb og Sublime.

Yes - De har slået op i tillægsordbogen under S!

Men hvad byder det så på, det dér S'UHD tv?

Det ligger primært i softwaren ..og nanokrystallerne

Samsung SUHD-TV analyserer billedets lysstyrke for at mindske unødigt energiforbrug, samtidig med at teknologien øger kontrasten. Således opnås en dybere sort og bedre kontrastniveau. Samsung SUHD giver seeren op til 64 gange bedre farvegengivelse end et konventionelt TV. SUHD er som Samsungs resterende TV-modeller fra 2015 baseret på Samsungs eget styresystem, Tizen, og TV’et er smart nok til at kunne opskalere både HD- og full-HD-indhold til SUHD-opløsning. Samsungs nye SUHD kommer i tre modeller: JS9500, JS9000 og JS8500 i størrelser fra 48 til 88 tommer. 

Priserne kender vi endnu ikke så meget til, men flot ser det ud - så lad os håbe det er lige så flot at komme til at kigge på, og at banken ikke klipper dit kort, hvis du har tænkt dig at anskaffe et.

ANNONCE
Del

Seneste nyt