Connery

Studenterrabat.dk

En nylanceret side med en lang liste af rabatter til studerende.

De fleste af os er eller har været studerende, og vi kender alle til den evige pengemangel der følger med. Lige meget hvor meget man arbejder, ved siden af studiet, forsvinder pengene ud i den blå luft med en enorm hast. Man sparer og sparer, men lige meget hjælper det.
Studenterrabat.dk
Pengene bliver brugt på alt mellem himmel jord, lige fra spiselige ting og tøj, til computertilbehør. Men hvorfor ikke få mest muligt ud af de surt optjente penge?

Skaberne af Studieportalen.dk, Danmarks efter min mening absolut bedste "lektiehjælp", har netop lanceret en hel ny side. Navnet er Studenterrabat.dk, og som navnet lyder, er det en stor samling rabatter kun for studerende.

Siden er ligesom Studieportalen.dk ganske gratis, og det eneste du skal bruge er et gyldigt studiekort.

Som medlem af Studenterrabat.dk, kan du nemt søge blandt rabatter over hele landet, og finde netop det du søger til færre penge. Derudover kan du hver 14 dag få tilsendt de nyeste rabatter, i dit lokalområde, over e-mail helt gratis.

På Studenterrabat.dk finder du rabatter, på produkter som for eksempel: iPods, aviser, blade, transport, studielån til lave renter m.fl.

Kort sagt, er det en side jeg varmt kan anbefale til alle studerende rundt omkring i landet. Hvorfor ikke gøre som jeg - spare hvor der kan spares?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce