Connery

Streets of Warcraft: Streetart trabletop bog inspireret af Warcraft

Vind et eksemplar her

Warcraft har inspireret millioner af mennesker verden over, i alle samfundets lag og erhverv. Selvfølgelig afføder en så populær ting i kulturen også kunstværker. 

I en ny bog af kusntnerkollektiver Arttitude, serveres der godt 150 sider med imponerende streetart, sketches og malerier, dedikeret til World of Warcraft. 

"Streets og Warcraft" er et projekt der har løbet i over to år fra begyndelse til færdigt resultat. Bogen inkluderer 27 forskellige kunstneres værker, der spænder over fire forskellige nationaliteter. I bogen kan man finde fotos fra forskellige "Streets of Warcraft"-events der har været organiseret i Europa. 

Ud over streetart fotos byder bogen også på et galleri af kunstplakater, der er udfærdiget af specialister over hele verden, som en tribut til projektet. 

ANNONCE
Streets of Warcraft: Streetart trabletop bog inspireret af Warcraft
Streets of Warcraft: Streetart trabletop bog inspireret af Warcraft

Vi har fået et eksemplar af Arttitude "Streets of Warcraft" ind på kontoret, som vi har valgt at give bort til en heldig læser. 

Konkurrence: 

For at deltage i konkurrencen, skal du fortælle os hvilken race, der pryder bogens cover. Vi trækker lod blandt de rigtige svar, den 31. oktober klokken 12.00

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce