Connery

Stranger Things-stjerne tager kampen op mod en drage i første trailer til 'Damsel'

Millie Bobby Brown prøver kræfter med fantasy-genren

Mens vi afventer den 5. og endelige sæson af Stranger Things (optagelserne er endelig gået i gang), er der godt nyt for fans af Eleven (Millie Bobby Brown). 

Millie Bobby Brown er uden tvivl den af Stranger Things-"ungerne", der indtil nu har haft de største roller i Hollywood. Vi har både set hende i Monster-filmene Godzilla 2 og Godzilla vs. Kong, og i hovedrollen på Netflix-filmene Enola Holmes 1 og 2 og næste gang, er det fantasy-genren hun dykker ned i. 

Det sker i Netflix-filmen 'Damsel', der kommer til streaming den 8. marts 2024. 

Plotbeskrivelsen af den kommende film har været en smule sparsom, men en ny trailer har åbnet op for, hvad vi kan forvente os af den kommende film. I hovedtræk, ser det ud til at Millie Bobby Browns karakter, en fin dame, bliver snydt til at tro at hun skal giftes med prinsen, for i stedet at blive ofret til en ildspydende drage, på grund af en ældgammel gæld fra kongefamiliens side. 

Bobby Brown spiller både hovedrollen men har også fået status som medproducer, og det bliver spændende at se, om filmen kan spille op til den nye trailer. Se den her:

ANNONCE
Damsel - Trailer
?si=VCYhA3Y3aqpwCqp1
Del

Seneste nyt

Annonce