Connery

Story-trailer til remake af Silent Hill 2 vækker gyser-klassikeren til live på ny

Ny, forbedret uhygge!

Den første story trailer til den længe ventede remake af "Silent Hill 2" er endelig her, og den har allerede sendt kuldegysninger gennem horror-fans verden over.

I denne opdaterede version af det klassiske psykologiske horror, følger vi hovedpersonen James Sunderland, der modtager et mystisk brev fra sin afdøde kone, Mary.

Brevet lokker ham tilbage til den tågede by, hvor de delte så mange minder – Silent Hill.

Men byen har ændret sig, og da James ankommer til det dystre landskab ved søen, møder han en kvinde, der på foruroligende vis minder om Mary.

"Mit navn er Maria," siger hun med et foruroligende smil. Hendes udseende og stemme er næsten identiske med hans afdøde hustru, men noget er tydeligvis galt.

Den kommende remake lover at levere en intens oplevelse, der bringer den ikoniske fortælling til live på en helt ny måde. Med banebrydende grafik og avanceret lydteknologi, herunder ray tracing, bliver Silent Hills tågede gader og klaustrofobiske omgivelser mere realistiske og uhyggelige end nogensinde.

I denne version af spillet er den klassiske fastlåste kameravinkel blevet erstattet med en over-the-shoulder perspektiv, som bringer spillerne endnu tættere på James' verden. Dette valg gør oplevelsen endnu mere intens, når spilleren bevæger sig gennem Silent Hills skræmmende gader og konfronterer de frygtindgydende monstre, der lurer i skyggerne. Kampmekanikken er også blevet opdateret, hvor kendte våben som stålstangen og pistolen vender tilbage, men nu med et mere dynamisk system, der tillader mere præcis sigtning og taktisk undvigelse af fjendernes angreb.

Den nye version af "Silent Hill 2" er sat til at udkomme den 8. oktober til PlayStation 5 og PC via Steam. Fans af den oprindelige udgave samt nye spillere får her chancen for at opleve en af de mest anerkendte horror-historier i spillets historie, nu genskabt med moderne teknologi og en dybere fordybelse i den foruroligende verden, der er Silent Hill.

Tjek story-traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=PQi05QWatSf4og4K
Del

Seneste nyt