Connery

Storsatsning i Kina: dansk spilsucces helt i front

Med 100 millioner kroner i pre-launch omsætning, gøres der nu indtog i Kina

Deep Rock Galactic har været tilgængelig som early access på Steam og Xbox siden starten af 2018, og i den tid indkasseret over 20.000 rigtig gode brugeranmeldelser, og omsat for over 100 millioner kroner på verdensplan - mildest talt meget godt, for et spil der ikke "rigtig" er udkommet endnu. 

Og så er det dansk: Ghost Shop Games, der står bag Deep Rock Galactic, blev grundlagt af seks danske spiludviklere i 2016.

ANNONCE
Storsatsning i Kina: dansk spilsucces helt i front

Nu entrerer Ghost Ship Games så verdens største marked, i samarbejde med spilgiganten NetEase. 

NetEase, har lanceret en ny ambitiøs spilplatform, “Fever Games”, og Deep Rock Galactic er med helt i front, som en af lanceringstitlerne på den nye platform. 

"Den aftale vi har indgået med NetEase, om at være launch title på deres nye pc-spilplatform, giver os en enestående mulighed for at få foden solidt indenfor på det kinesiske markedet og vi ser et kæmpe potentiale fremadrettet.", siger Søren Lundgaard, direktør og medstifter af Ghost Ship Games i en pressemeddelelse. 

Samarbejdet med NetEase begyndte faktisk for flere år siden indledt af vores svenske investor og samarbejdspartner Coffee Stain. Planerne om at udgive spillet blev dog sat på pause da den kinesiske regering midlertidigt stoppede for godkendelsen af alle vestlige spil.
 

“Udsættelsen af udgivelsen har egentlig passet os rigtig godt, idet den har givet os mulighed for at forbedrer og videreudvikle Deep Rock Galactic. I dag står vi med et spil, som vi ved spillerne elsker og som fastholder spillerne i en meget lang tid, når de først er blevet vilde med spillet. Derfor har vi en lang større chance for at få succes i Kina i dag end vi havde bare sidste år.”, siger Mikkel Martin Pedersen, spilinstruktør og medstifter af Ghost Ship Games.
 

Deep Rock Galactic er et online skydespil, hvor op til fire spillere arbejder sammen som et hold rum-dværge der graver efter værdifulde mineraler på en dødsensfarlig planet langt ude i rummet. Spillet sælges som et såkaldt Premium-spil, hvilket vil sige at brugerne køber spillet én gang og får så efterfølgende alt videreudviklet indhold gratis. Med 95% af alle anmeldelser værende positive er spillet et af de bedst anmeldte multiplayer-spil nogensinde og har dagligt over 25.000 brugere og er oversat til 20 forskellige sprog.
 

"Da vi startede Ghost Ship Games havde vi både en ambition om at udvikle et rigtig godt computerspil, men også at opbygge en solid virksomhed og her 3 år senere er det fantastisk at se det ske.", afslutter Søren Lundgaard.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce