Connery

Stormvejr: Nu med navn

Big bad Bodil

Er du klar til Bodil? - Stormvejr: Nu med navn Er du klar til Bodil?
Bodil er all over! Eller, i skrivende stund er hun en stille og rolig dame, men man kan godt fornemme der er noget galt - hun er nemlig HELT stille. Jeg har spurgt hende om der var noget galt, hendes svar var: "Nej der er INGENTING galt" - Så prikkede jeg lidt til hende igen: "Er du sikker?" Denne gang fik jeg ikke noget svar. Kald det "silent treatment" eller stilhed før stormen - man VED BARE at hun pludselig eksploderer i et udbrud af raseri og en uforståelig strøm af lyde der mest af alt ender med at blive noget der bare suser for ørerne.

Det store spørgsmål er så bare hvor voldsomt og hvor længe udbruddet varer - Men jeg vil gerne advare alle I andre derude, lad nu være med at sige: "Ta' det nu roligt lille Bodil" 
ANNONCE
Bodil... Vores klimaminister har bestemt sig for at alle fremtidige storme skal navngives. Det skal DMI stå for. Jeg ved ikke om DMI synes det er sjovt, eller om de bare er pænt irriterede over at vi ikke bare kan kalde det "Decemberstormen 2013", som vi har gjort før i tiden. Nu afhænger navnet Bodil's fremtid nemlig af at vi får en regulær storm og ikke bare en brise.

Over 13.000 danskere hedder Bodil, og der er 13.000 danskere der igår og idag og i dagene der kommer bliver udsat for en kollektiv bølge af virkelig dårlige jokes, insinueringer og måske endda bebrejdelse for stormens udfald.

Orkanen der ramte den 28. oktober bad DMI om hjælp fra Ekstra Bladets læsere, til at navngive. Resultat: Allan. Suk...
ANNONCE
Anyways som en public service har vi lige samlet nogle af de bedste og mest aktuelle forholdsregler fra de forskellige myndigheder og andre meningsdannere:


Beredskabsstyrelsen:

Fastgør løse genstande som trampoliner og løse tagsten

Tjek vejrudsigten

Lad op: Sørg for der er batteri på din computer og din telefon (really?)

Bliv indendørs


Syd og Sønderjyllands Politi:

Pas på jeres får der går på digerne!


Sikkerhedsstyrelsen:

Flyvende trampoliner er desværre et tilbagevendene problem... Træk trampolinen ind.

Men spøg til side. Pas på jer selv derude.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce