Connery

Store Warner Bros. film på vej til HBO Nordic

Når biograferne fortsat har lukket, er det rart med flere filmudgivelser på streaming...

I løbet af 2021 vil HBO Nordic, og de øvrige europæiske streamingtjenester der bærer navnet HBO, overgå til at være en del af den globale HBO NOW-satsning. Det kommer til at betyde, at mere indhold bliver tilgængeligt på platformene mere simultant, end det er i øjeblikket. Eksempelvis sprang Wonder Woman 1984 direkte til streaming på HBO NOW-platformen i USA, mens det endnu ikke har været muligt at fange den i lignende stand herhjemme. 

I perioden op til overgangen, har HBO Nordic dog planlagt at være på banen med flere højaktuelle produktioner fra Warner Bros. 

Det store startskud lød allerede i sidste uge, da man kunne afsløre at den længe ventede Snyder-cut version af Justice League, ville få premiere på HBO Nordic, simultant med den amerikanske premiere. 

Men det stopper ikke her. HBO Nordic har nemlig netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de bekræfter en hel række af Warner Bros. film, der får premiere på streamingtjenesten i nær fremtid. 

ANNONCE
The Way Back - Trailer

Listen er pæn og byder blandt andet på based-on-af-true-story dramaet 'Just Mercy' med Michael B. Jordan i hovedrollen som en ung advokat i jagt på retfærdighed. 

Den 10. februar dukker Ben Affleck op som Jack Cunningham i filmen 'The Way Back', en afdanket basketball-spillers der bliver tilbudt en plads som træner, på det hold, han selv var stjerne på i sine unge dage.

Scooby-Doo og Shaggy står overfor et nyt animeret eventyr, der tager historien tilbage til dengang Shaggy mødte den scooby-kiks glade hund for første gang - 'SCOOB!' får premiere den 13. februar.

'Impractical Jokers: The Movie' er en realitykomedie baseret på den populære tv-serie af samme navn. Premiere 21. februar. 

Senere på året får vi også streamingpremiere på prominente film som Tenet, The Witches og Wonder Woman 1984.

ANNONCE
The Witches - Trailer
Del

Seneste nyt