Connery

Store PlayStation-spil på vej

Under aftenens pressekonference blev der fremvist 22 kommende gaming-titler

Sony PlayStation afholdte tirsdag aften en pressekonference, som startskuddet på deres deltagelse i Paris Game Week. 

I løbet af den 1,5 time lange konference, fik de fremvist i alt 22 kommende spiltitler, heraf 4 eksklusive til konsollen. Her er et hurtigt overblik. 

ANNONCE
Store PlayStation-spil på vej

PS-eksklusive titler

GT Sport

Gran Turismo møder PlayStation 4 for første gang, i løbet af foråret 2016. GT Sport er ikke en direkte syver, men derimod første udgave af en mere simulator-fikseret spilserie. Du kan se mere til GT Sport her

Boom! - Store PlayStation-spil på vej Boom!

Uncharted 4 - A Thieves End

Den kække skattejæger Nathan Drake vender tilbage til PlayStation i det nye år. Vi har netop fået alle de tidligere spil i en lækker remastered udgave, og alt tyder på, at spillet er tilbage, stærkere end nogensinde. 

Det bliver udgivet den 18. marts 2016. 

ANNONCE

Street Fighter V

Beat'em'up spillet udkommer den 16 februar 2016. Tjek traileren ud herunder!

Øvrige spændende titler

Selvfølgelig var der snak om den nært forestående blockbustere  Call of Duty: Black Ops 3 - Til gengæld ikke et ord om Fallout 4.. 

Men et par af de spændende indblik bød blandt andet på TEKKEN 7, der får et læs PS-eksklusive tilføjelser. Star Wars Battlefront, der også kommer som special edition med en helt speciel konsol

Playstation VR

Der blev vist en masse spændende nye ting omkring PlayStations virtual reality, men endnu ingen release-dato. Hvis du er interesseret i PS VR, vil jeg anbefale at du tjekker Playstations VR-underside, eller måske min hands-on oplevelse fra tidligere på året. 

ANNONCE
Og så selvfølgelig denne PS4 Exclusive titel - Detroit: Becoming Human - Teaser
Del

Seneste nyt

Annonce