Connery

Stor virksomhed udbetaler ekstra månedsløn til alle danske medarbejdere

Godt regnskab belønner medarbejderne

Når IKEA skaber rekorder, så skal medarbejderne belønnes, for det er jo trods alt dem, som hjælper IKEA Danmark imod bedre resultater.

3.079 medarbejdere i IKEA Danmark, kan se frem til at modtage mere end en månedsløn i bonus, som tak for en ekstraordinær indsats i et rekordår. Det er ikke første gang, IKEA udbetaler en bonus til deres medarbejdere, og det bliver nok heller ikke sidste gang, hvis virksomheden fortsætter dets vækst. 

Et fokus, gennem hele året, har være at forbedre kundeoplevelsen gennem nye services og større tilgængelighed, og det har øget antallet af besøg i varehusene, og salget er steget til helt nye højder. IKEA Danmark har nemlig haft den bedste omsætning gennem de 50 år, hvor IKEA har været i Danmark. De har øget deres salg med hele 7,9%, og nåede derfor en omsætning på 4,7 milliarder kroner i det forgangne regnskabsår. 

Det betyder så, at alle IKEAs medarbejder, der arbejder eller har arbejdet i IKEA gennem det seneste regnskabsår og med minimum seks måneders anciennitet, kan se frem til at modtage 114 procent af deres månedsløn. 

Johan Laurell, administrerende direktør i IKEA Danmark, siger:

"Vores vækst og gode resultater skyldes udviklingen af vores sortiment, en fantastisk flot fremgang i salget af især køkkener samt introduktionen af nye populære services som dag-til-dag levering og klik og hent. Samtidig har mine kolleger ude i varehusene leveret gode kundeoplevelser, og det er i sidste ende de gode oplevelser og anbefalinger, vi lever af. Jeg er meget stolt af at være i selskab med så kompetente, engagerede og dedikerede kolleger".

Udover den øgede vækst, så er der er udsigt til forbedringer i det 75 år gamle IKEA-koncept. I fremtiden er målet, at de skal være endnu mere digitale end de allerede er. Det seneste år er IKEA kataloget blevet digitaliseret, de har åbnet IKEA Planning Studio på Vesterbrogade i København, og leveringstiderne er bragt ned til under fire timer i snart hele landet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt