Connery

Stop volden

Vi taler så meget om at volden øges!

Stop volden
Stop Volden! Sådan lød fanerne, da jeg i mine spæde år slog mine folder i Nørre Uttrup ikke langt fra Nørresundsby, og kun 7 km. fra Aalborgs midtby. Stop Volden med en knyttet næve, og et sort logo, tog på foredragsrunder til folkeskolerne og tidligere voldsmænd fortalte om deres straf.

I dag lever vi i et samfund fyldt med in
Skolelæreren mister sin autoritet i det sekund forældrene giver barnet ret i at det heller ikke er okay, at læren har skældt ungen ud - fordi det, lige præcis denne gang, ikke var netop den ballademager der var skyld i uro. Forældrene har selv mistet deres autoritet for længst, og i stedet for at have børn, har de fået venner - og venner skal jo respekteres og deres meninger og holdninger skal høres!

Vi opfostrer en generation af børn og unge, som stiller krav - men ikke bare krav, de vil bestemme alt. De er ikke vant til modgang, ikke vant til at indordne sig, og i sidste instans resulterer det i mangel på moral, respekt for andres holdninger og ikke mindst autoriteter!

Den 19. marts holdes der støttekoncert på Rådhuspladsen i København - mod volden! Du vil kunne købe t-shirts, lys til at tænde, til minde om ofre for vold - og hele overskuddet bliver sparket afsted til Landsforeningen Hjælp Voldsofre!

Arrangementet byder på
KNA Connected
Karen Mukupa
Rune RK
Lizzi
Til at styre musikken står DJ Dada og DJ Niko!

Flere navne kommer stille og roligt til!

Slå et slag for at sige nej til vold! Lad os vise den nye og kommende forældregeneration, at de må tage sig sammen og få styr på deres ukrudt - indsætte regler og restriktioner i stedet for demokrati og diskussion!

Se arrangementet på Facebook her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce