Connery

Steve Coogan og Rob Brydon vender tilbage i The Trip to Spain

Dekadent mad, gammelt venskab og imitationer!

Hvis du endnu ikke har set Steve Coogan og Rob Brydons mærkværdige, gastronomiske rejse rundt i det nordlige england i The Trip fra 2010, så er du gået glip af noget.

Det er svært at forklare indholdet - det er sådan set bare to gamle venner med en forkærlighed for at forsøge at overgå hinanden på latterlige stridigheder såsom imitationer af kendte, hvem der har klaret sig bedst i deres middelmådige karrierer og hvem der har bedst kendskab til det kulinariske univers. Konceptet startede som en mini-serie, men blev til sidst klippet sammet til en film. 

Samme tur i nye omgivelser fandt sted i The Trip to Italy, som ikke ramte helt plet på humoren som i sin forgænger, men stadig bevarede meget af den dekadente, sortkomiske humor.

Se et glimt fra deres dyst om den bedste Michael Caine-imitation herunder:

ANNONCE

Nu er de endelig tilbage med en tredje film, The Trip to Spain, hvor vi som vi kan se i traileren kan forvente en røvfuld indbyrdes stridigheder, et afbræk fra den virkelige verden for både tilskueren og de involverede og ikke mindst en række nye imitationer og lumske jalousi-stridigheder.

Se med herunder - filmen får premiere d. 31. august 2017.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce