Connery

Sterling – Yndigt Land

Danske Sterling leverer endnu engang et rigtig fedt album. Denne gange er det dog mere til "hyggelytning" end til at skabe en fest.

2 ud af 6 stjerner
Sterling – Yndigt Land
Det er uvist, om det fra starten har ligget i kortene, at Sterling skulle udgive et album hvert fjerde år. Ikke desto mindre, sidder jeg nu her med deres tredje album på tre år.Albummet "Yndigt Land" indledes af sangen "Ikke Rigtig i Mit Hoved" (som var Ugens Uundgåelige på P3 i uge 38), og der er dermed lagt op til et album med 100 % energi. Desværre daler niveauet lidt engang imellem. På både godt og ondt.
Sterling goes CopenhagenDet kommer hurtigt frem, at Sterlings forsanger, Mads, ikke længere bor i Århus, men i stedet i dag er blevet københavner, hvilket på nogle af numrene har givet en helt forfærdelig dialekt, som overhovedet ikke holder. Blandt andet i det ellers lækre "rock-melodiske" nummer, "Nu Bliver Du Aldrig Den Samme Igen": "Om lidt er du et andet stæeid". Det er trist, selvom det måske er bevidst valgt af bandet, at de ikke længere vil være et Århus-band?

Fantastiske teksterDet er fantastisk for en journaliststuderende, at høre hvordan et band som Sterling leger med danske ordsprog og begreber. Og i det hele taget har en fuckde up ordsammensætning:
"Alt er til salg. Hvad du ønsker, skal du få. Hvis jeg blot tør stole på, at du dør. Kære lille mormor" (fra sangen "Yndigt Land"). Albummet er ikke et decideret dansealbum. Desværre, og det skuffer derfor en smule, da de to tidligere albums har været meget dansevenlige. "Yndigt Land" er mere et lyttealbum, hvilket det til gengæld klarer til UG (udover de førnævnte københavnske "ord"). Dette nye album kan derfor klart anbefales, hvis du kan lide at et album veksler mellem up-beat-sange og sjælere.
Albummet er udkommet på Crunchy Frog, og kan købes på http://www.vibrashop.com/

TracklisteIkke rigtig i mit hoved   Kom nu hjem
BagfraDen totale fredKaptajn LercheYndigt land
Danmarksmester i psykologiMilitærparader & chokoladerKan ikke, må dansePop/rockNu blir du aldrig den samme igenFestenAldrig mer, alene her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce