Connery

Sterling – Solo danser mama sjus

YES!.. Dette var min første tanke, da jeg tidligere på året fik en mail om, at det danske band, Sterling, ville udsende ”mellemspiller” samt genudsende deres debutalbum, ”Solo danser mama sjus”.

5 ud af 6 stjerner
Sterling – Solo danser mama sjus
For et par dage siden landede albummet så på mit bord, og jeg var nu den lykkelige ejer af dette pragtfulde album. Albummet er spækket med fede numre. Da albummet udkom første gang i starten af 2004, hørte vi næsten konstant numrene "Lyssværd" og "Rødvin2004" på de danske radiostationer..

Grunden til denne "relancering" er, at Sterling er komment under "De sprøde faner". Sagt med andre ord, så er dette band så privilligeret, at det har signet med Danmarks fede, alternative selskab, Crunchy Frog..

Anmeldelsen

En af de fedeste faktorer ved Sterling er deres brug af blandt andet hammondorgel, og på alle numrene ligger der samtidig en god trommerytme. Det er vovet af et forholdsvis nyt band, at lave en CD i denne stil, uden et pladeselskab i ryggen. Men dette var ikke en hindring for drenene Mads, Ole, Jonas og Rasmus, der tilsammen danner Sterling.

Jeg synes denne CD er helt fantastisk! Man bliver i godt humør, når man hører den, fordi der er proppet 120% selvtillid og energi i hvert eneste nummer (med undtagelse af slutnummeret på CD'en, "Kortslutning"). Og efter godt 40 min. Vellavet pop-rock, har man da også brug for lidt afslapning, så dette nummer "falder på et tørt sted"..

Artwork

CD'en er, som du kan se på ovenstående billede, hvid med grå tegninger og er enkelte steder på coveret krydret med lidt rødt.

På CD'en er STERLING's logo trykt, ligesom logoet på forsiden af coveret.

Dette er min nye favorti-CD. Købte du den ikke sidste gang den udkom, så gøre det nu! Den er alt for fed!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce