Connery

Stephen Kenn for Victorinox

Om en multifunktionel møbelserie

Virksomheden bag den originale schweixerkniv, Victorinox, spænder efterhånden ret bredt i deres produktportefølje, og det store fællestræk for de fleste af disse, er multifunktionalitet. 

Det gør sig også gældende, i et interessant samarbejde, der er opstået mellem dem og LA-designer Stephen Kenn. 

ANNONCE
Victorinox - Stephen Kenn for Victorinox Victorinox

Stephen Kenn er møbeldesigner. Han er født og opvokset i Canada, hvor han lige fra helt ung, har elsket at skabe ting med sine hænder. Det har gjort sig gældende i alt fra at skabe t-shirts ved moderens symaskine, over at reparere sine egne jeans, og altså til møbelproduktion. Efter high-school årene, og et år med udlandsophold, besluttede Kenn sig for at flytte til Los Angeles, for at starte et denim brand med sin bedste kammerat. 

Uden nogen videre formel design-uddannelse, lykkedes det Kenn og makker, at starte to succesfulde jeansbrand og et brand for rejsetasker til mænd. 

I 2011 mente han så, at det var tid til at opstarte sit helt eget brand, for egne midler. Det resulterede i en virksomhed, der primært fokuserede på møbeldesign, med udgangspunkt i simple designs, der opfyldte helt specifikke formål. Den oplevelse bragte ham videre til opstarten af Stephen Kenn Studio, hvor han sammen med konen, designer og producerer både møbler og rejseaccessories til mænd. 

Det der driver Stephens designproces, er metode, materiale og en lyst til at gøre dagligdagens ting simplere. Han sætter megen mening bag designprocessen, og der er et formål med alt han sætter i verden. 

ANNONCE
Stephen Kenn for Victorinox

Det er Stephens tilgang til form og funkionalitet, der har skaffet ham opmærksomheden fra Victorinox, der nu har indgået et samarbejde med ham, under deres Makers-projekt. Dette samarbejde har nu udmundet sig i tre ret lækre, simple og funktionelle møbler. 

Stephen Kenn for Victorinox

Stepladder Chair

Trappe-stolen består af en svejset stålramme med puvlerlakeret finish, lækkert læderbetræk og en stol, der altså også kan bruges som en lille trappestige. 

ANNONCE
Stephen Kenn for Victorinox

Convertible desk

Det konvertible skrivebord er lavet forseglet valnød, og endnu en gang en pulverlakeret stålramme. Ud over at fungere som et traditionelt skrivebord, har bordet også en ramme der kan fungere som tegneplade - og hæves til rette arbejdsvinkel. Multifunktionen findes i bordbenene, der kan tages af og foldes 90 grader, hvorefter skrivebordet - ved et trylleslag - pludselig fungerer som sofabord. 

ANNONCE
Stephen Kenn for Victorinox

Storage Column

Sidst, men ikke mindst, har vi en voldsom lækker reol, der består af fire individuelle bevægelige kuber. Kuberne er lavet af lamineret finér, lakerede valnøddeskuffer og en stålramme. Den ene af kubernes ydre overflader består af en spejloverflade, den anden er lakeret valnøddetræ, tredje side består af udtrækkelige skuffer, og den sidste er pulverlakeret stål, der kan fungere som et magnetboard. Pretty sweet!

Se flere billeder af de lækre møbler i galleriet. 

Priserne for herlighederne befinder sig i prisljet mellem 12.000 og 30.000 kroner, og du kan finde flere oplysninger om forhandlere her: Victorinox

ANNONCE
Stephen Kenn x Victorinox
Del

Seneste nyt

Annonce