Connery

Stephen Chow bekræfter Kung Fu Hustle 2

Og denne gang passer det (måske).

Den oprindelige Kung Fu Hustle så dagens lys i 2004 og blev en af instruktøren Stephen Chows mest velkendte film, men hvis du hellere ikke kan huske filmens handling tillader jeg mig at give et hurtigt recap.

Kung Fu Hustle tog udgangspunkt i 1940'ernes Canton-provins i Kina, hvor en amatør tyv gjorde sig store forhåbninger om at blive et fuldgyldigt medlem af den frygtindgydende bande, the Axe gang. Det bagvedliggende plot udforsker på humoristisk vis et opgør mellem bander, udlejere og de kampscener så vilde, at Ip Man bliver efterladt med misundelse.

Det var dengang...

Det er gået 15 år siden Kung Fu Hustle udkom og Stephen Chow har løbende teaset, at en efterfølger lå i støbeskeen uden nogensinde at følge op på det.
Instruktøren er notorisk kendt for sjældent at lave efterfølgere til sine film, men med tanke på at hans seneste par film har floppet fælt på det store lærred, så kan det være, at han endelig vender tilbage til en storsællert - og vi som seere endelig kan få en efterfølger til den ikoniske kung fu actionkomedie.

Og teaseren om en Kung Fu Hustle 2 blev leveret af Chow under et interview forleden, hvor han afslørede at filmen officielt bliver lavet og at han vil instruere den, når han er færdig med optagelserne til hans nuværende filmprojekt.
Handlingen i Kung Fu Hustle 2 vil ifølge ham ikke være en direkte efterfølger og vil i stedet udspille sig i moderne tid, mens den følger den oprindelige films ånd.

ANNONCE
Genopfrisk hukommelsen og væk nostalgien med traileren til den oprindelige Kung Fu Hustle
Del

Seneste nyt

Annonce