Connery

Steen Jørgensen - Standards For Living... [Anmeldelse]

Dansk rocks Godfather er gået solo.

5 ud af 6 stjerner
Label: Sony Music / Mermaid Records
Kunstner: Steen Jørgensen
Titel: Standards For Living...
Releasedato: 11. november 2013
Steen Jørgensen - Standards For Living... [Anmeldelse]
Når man som dansker kaster sig ud i egne fortolkninger af nogle af de største internationale sange i nyere tid, så er det dømt til at gå galt.

Forsangeren i Sort Sol, Steen Jørgensen, har givet sig i kast med det utænkelige på albummet "Standards For Living...".

Hvordan topper man ren klasse?
Hvordan giver man sin egen fortolkning af det ypperste, uden at falde igennem og stå tilbage som en falleret realitystjerne, hvis karrieremæssige højdepunkt var som gæstebartender på Crazy Daisy i Svendborg?

Svaret er simpelt; man krænger sin sjæl ud, giver klassikerne en overhaling, som selv Emil fra Lønneberg ville skide i bukserne over, og tilføjer en kraftfuld fond af Steen Jørgensen.

Med sin unikke stemme, arrangementer med inspiration fra Leonard Cohen og unikke musikalske know-how, formår Steen Jørgensen virkelig at nyfortolke, hvad der ikke burde kunne nyfortolkes.

Hvem ved sine sansers fulde fem, ville give sig i kast med "Riders On The Storm", der jo om noget nummer definerer den syntetiske rejse, som The Doors begav sig ud på, "Help" der med Beatles som ophav, nærmest var med til at definere en hel generation af kærlighedssøgende hippier med ubarberede armhuler, og ikke mindst de homoseksuelle mænds national hymne i form af "Go West" med Pet Shop Boys.

Den slags kræver nosser!

Tracklist:

1. Who By Fire
2. Help
3. It's A Man's Man's Man's World
4. In The Garden
5. The Model
6. Helpless
7. The White Room
8. Lay Lady Lay
9. Riders On The Storm
10. Go West
11. Yesterday Is Here
12. Decades

Ikke siden Peter Gabriel i 2010 udgav sine fortolkniger af klassikere som David Bowies "Heroes" på "Scratch My Back", har en samling af nyfortolkninger haft så markant og fortjent en plads i musikhistorien. 

Dyrk den, elsk den og lad melankoliens klamme hånd gribe fat om dit hjerte og sortsynet overtage dit sind, mens du genopdager og redefinerer Kraftverk, Dylan og Niel Young...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce