Connery

SteelSound kommer med nye Headset

SteelSound tilbyder flere valgmuligheder til den kræsne gamer

Bruger du meget tid på at game og går meget op i oplevelsen, vil du også sætte pris på at det foregår i en ordentlig kvalitet. Spiloplevelse er ikke kun et rasende hurtigt grafikkort og en kæmpe af en billedskærm, lyden er efterhånden gået hen og blevet mindst lige så vigtig, og til mange onlinespil er det et must, at kunne snakke sammen med sine medspillere.
ANNONCE
SteelSound kommer med nye Headset
Til denne form for computerspil, er de såkaldte 'Gamer Headset' blevet udviklet og blevet lige så uundværlige, som sovsen er til kartofler og frikadeller.
 
SteelSound satser helt tydeligt på kvalitetsprodukter til dette område, og er blevet bemærket positivt med deres topmodel SteelSound 5H v2. Specielt Counter Strike og alle der er i familie med dette spil, er målet for topmodellen, og denne er lydmæssigt optimeret til disse spil.
 
Efter at SteelSound 5H v2 har været på markedet i et stykke tid, er tiden nu til 2 mindre udgaver, så man har noget at vælge imellem, skulle ens behov være anderledes end det område topmodellen dækker.

SteelSound 4H og SteelSound 3H hedder de 2 nyankomne, og fælles for begge, er at den udtrækkelige og derved også sammenskubbelige mikrofon, er fulgt med fra den større udgave. De nye modeller er også udviklet med et mere 'all round' brug for øje, og vil være egnet til flere spil typer.
 
SteelSound 4H, vil være det oplagte valg til Counter Strike spiltyper, men også real time strategi spil kan dette head set anbefales til.
SteelSound 3H, er valget til spil, med mere musik opbygget lydoplevelse.
En af verdens mest respekterede professionelle gamere, Emil 'Heaton' Christensen, har lagt et øre til SteelSound 4H.

Et klart og nøjagtigt lydbillede hvor man nemt kan 'høre' sin modstander, var hvad jeg oplevede. Behageligt at have på, og giver lytteren hvad man må forvente der skal til ved den slags spil.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce