Connery

Steelseries x Cyberpunk 2077

Lidt techpunk-apokalypse til dit gamingsetup?

COVID19 sætter ikke en stopper for alt, men selvom gaming faktisk har det meget godt i krisetiden, løb vi alligevel ind i en udsættelse af The Witcher-udviklerne, CD Projekt Reds nye udgivelse: Cyberpunk 2077

Det futuristiske action-RPG skulle egentlig have været udgivet i midten af april 2020, men er for nuværende udsat til 17. september. Men det stopper ikke de mange samarbejder, der er sat i søen i forbindelse med det kommende spil. 

Et af disse kommer fra Steelseries, der nu har annonceret en omgang Cyberpunk centreret omkring headsets. 

Steelseries har nemlig lanceret to limited edition headsets i deres Arctis 1 serie. 

ANNONCE
Steelseries Arctis 1 Johnny Silverhand Edition - Steelseries x Cyberpunk 2077 Steelseries Arctis 1 Johnny Silverhand Edition

Det ene er et Arctis 1 Wireless til Xbox i Johnny Silverhand Edition, der forhandles eksklusivt på Steelseries.com. 

Headsettet byder foruden det anderledes design også på Steelseries tabsfri 2.4GHz trådfri forbindelse på Xbox PC, Nintendo Switch og Android. 

ANNONCE
Steelseries Arctis 1 Netrunner Edition - Steelseries x Cyberpunk 2077 Steelseries Arctis 1 Netrunner Edition


Det andet er Arctis 1 Wireless Netrunner Edition, der er inspireret af en in-game ability. Her har headsettet også fået en eksklusivt designet plugin-mikrofon. Sættet er trådløst og kommer med en USB-C dongle, men kan også forbindes via det medfølgende 3.5mm jackkabel, og er kompatibelt med PS4, PC, Nintendo Switch og Android - og Xbox gennem kabling til controller. 

Netrunner Edition forhandles i GameStop og på Steelseries hjemmeside

ANNONCE
Arctis Pro Upgrade packs - Steelseries x Cyberpunk 2077 Arctis Pro Upgrade packs

Desuden har Steelseries også lanceret tre "opgraderingspakker" til deres prisbelønnede Arctis Pro headset - pakkerne består af magnetiske øreplader og specialdesignede skibrille-elastikbånd - disse kan bruges på tværs af Arctis Pro-modellerne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt