Connery

Steelseries Rival 600: Gamingmus med nyudviklet sensor

Slut med mislifts?

Steelseries er på banen med en ny model mus, der gør brug af dobblet optisk sensor, for minimalt udfald af forstyrrelse ved løft.

Den hedder Steelseries Rival 600, og er ifølge Steelseries den perfekte partner, til gameren der er træt af irriterende bevægelser ved løft af musen. 

Den primære sensor er TrueMove3-sensoren, der blev specialudviklet i samarbejde med PixArt og introduceret i Rival 310 og Sensei 310. TrueMove3 sikrer perfekt 1:1 sporing ved alle følsomhedsindstillinger mellem 100-12.000 CPI. Den specialtilpassede TrueMove3 SROM giver desuden en større nøjagtighed og kraftig reduktion af responstiden.
Den sekundære sensor registrerer udelukkende lift-off afstanden for at sikre, at der ikke sker bevægelser i spillet, når musen løftes hurtigt for at placere den et andet sted på musemåtten. Den sekundære sensors følsomhed kan justeres separat og helt ned til 0,5 mm – dermed tilbyder Rival 600 verdens mest nøjagtige registrering af lift-off.
Rival 600 ligger samtidig både sikkert og godt i hånden med soft-grip overflade og silikonegreb i siderne. Med 8 separate lodder til justering af musens vægt og balance samt separat tilpasning af alle 7 knapper og 8 zoners RGB-belysning via SteelSeries Engine, kan Rival 600 tilpasses perfekt til enhver gamer og enhver situation.

ANNONCE
Steelseries Rival 600: Gamingmus med nyudviklet sensor
Specifikationer, pris og tilgængelighed

SteelSeries Rival 600

  • Ergonomisk korrekt til højrehåndede brugere med soft-touch finish og silikonegreb
  • 7 knapper og 8-zoners RGB-belysning – justerbar via SteelSeries Engine-software
  • Forstærket venstre/højre museknap kan klare op til 60 millioner knaptryk
  • TrueMove 3+ dobbelt optisk system bestående af:
  • TrueMove3-sensoren: Op til 12.000 CPI, 350 billeder/sek.
  • Sekundær sensor til registrering af lift-off. Justerbar fra 0,5 – 2,0 mm.
  • Maksimal acceleration: 50 G
  • Justering af vægt (96 – 126 g) og balance med 8 separate lodder.

Rival 600 SteelSeries med det eksklusive TrueMove3+ sensorsystem kan nu købes på SteelSeries’ website til en pris på 699,- DKK.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce