Connery

Steelseries lancerer en musemåtte med så forfærdeligt mange features, at man kun kan være imponeret

Overkill much? Nah

En musemåtte er ikke bare en musemåtte, der er en række parametre, man bør tage ind i sine overvejelser - men for det meste kan det gøres op i to ting: Materiale og størrelse, og hvis man nørder lidt igennem, også designet. 

Men Steelseries er altså gået all in med deres nye QcK Prism RGB musemåtte, der har så mange features, at den kan gøre selv den mest ihærdige gamer online. Det eneste du reelt bør tage stilling til, er om måtten har den størrelse du ønsker. Når det valg er truffet, har du nemlig  muligheden for enten at bruge den hårde polymeroverflade til lynhurtigt skøjteløb eller den mikroteksturerede stofoverflade, der giver lidt ekstra friktion og præcision. 

Men det er selvføgelig ikke alt. Steelseries har nemlig givet deres nye måtte en omkransende bande af LED-lys, der selvfølgelig er fuldt ud programmerbart, og delt op i 12 zoner. Det betyder at man kan programmere måtten med belysningsbegivenheder, der for eksempel kunne indikere 'low ammo', kills, penge eller cooldown-timere. LED-belysningen er integreret i en skridsikker base (selvfølgelig) med kabelstyring langs venstre side af måtten, så kablet ikke kommer i vejen, eller skal bukkes underligt fra en fjollet midterposition. Supernørdet - men aldrig gå ned på udstyr, right?

QcK Prism har en vejledende slagspris på 599,- kroner. 

ANNONCE
QcK Prism
Del

Seneste nyt

Annonce