Connery

Staycation: Københavns bedste boutique hotelkæde - Brøchner Hotels

Skal sommerferien bruges i København?

Når det kommer til ferier og hotelovernatninger, er der mange forskellige tilgange, men når vi står overfor en sommer hvor de fleste bliver hjemme i Danmark, er den klassiske ungdoms-storbyferie, hvor man forlanger mest af oplevelserne og  og "nøjes" med et tolerérbart hotel, ikke lige den mest oplagte ferietype.

Eller, det er i hvert fald min mening. 
De hoteller jeg selv skal besøge i år, skal i hvert fald være en del af oplevelsen. 

Her kommer boutique hotellet ind. Mange vrænger lidt uforstående på udtrykket, men det dækker som typisk over mindre hoteller - med rigtig gode forhold og en helt særlig individualiseret stil, den slags hoteller der giver de gode og anderledes indtryk - og egne oplevelser. 

ANNONCE

Og når det kommer til Danmark, er der i min optik ikke nogen, der gør det bedre over hele linjen, end Brøchner Hotels, der driver en række boutique hoteller, for nuværende i København. 

Jeg har selv boet på blandt andet Hotel SP34, Hotel Ottilia og Hotel Danmark, og hver især har deres egen charme - men fælles over hele linjen, en fantastisk god service. 

I forbindelse med min afdækning over årets Staycation-anbefalinger, tog jeg kontakt til Brøchner Hotels, for at få deres egne ord, for hvad der gør deres enkelte hoteller til noget særligt.

"Hos Brøchner Hotels har vi et mantra: ’We Don’t Do Ordinary!’ Og det er netop det, vores gæster kan forvente, hvis de lægger vejen forbi os i sommerferien. 
Vores kollegaer gør deres allerbedste for at skabe ekstraordinære gæsteoplevelser, som skiller sig ud fra det, man normalt kan forvente. Og de lægger en kæmpe ære i at gøre tingene anderledes.
 
Med hensyn til de fysiske rammer, så har alle Brøchners boutique hoteller et unikt design, enestående arkitektur og placering. Det er individuelle boutique hoteller med hver sin historie og unikke ramme. Og de er alle transformeret til boutique hoteller med respekt for bygningernes oprindelige formål."
fortæller driftsdirektør Johan Åsell. 

Hotellerne

ANNONCE
Fotos: Sasha Maslov, Jonathan Vivier, Rozbeh Zavari - Staycation: Københavns bedste boutique hotelkæde - Brøchner Hotels Fotos: Sasha Maslov, Jonathan Vivier, Rozbeh Zavari

Hotel Ottilia i Carlsberg Byen er fx i Carlsbergs ikoniske bryggeri-bygninger, Lagerkælder 3 fra 1969 og Maltmagasinet fra 1881 – fredede bygninger, som er forvandlet til et 4+ stjernet luksus boutique hotel. Interiøret er industrielt og cool, men spiller smukt sammen med de oprindelige elementer. Tagterrassen på 5. etage er et besøg værd, både som overnattende gæst eller som lokal københavner. Her kan man nyde den økologiske morgenmad eller kølige drinks og solnedgang over byen.

ANNONCE
Staycation: Københavns bedste boutique hotelkæde - Brøchner Hotels

Hotel SP34 er tre bygninger med hvert sit arkitektoniske udtryk. De tre bygninger var tidligere lejligheder, men er i dag transformeret til et unikt 4+ stjernet boutique hotel, der tiltrækker designelskere. Værelserne har skræddersyede designs mikset med danske designikoner, og stort set alle værelser er forskellige. Sankt Peders Strædes rå udtryk er desuden afspejlet i de rå betonvægge og gulve i lobby baren og gangene på hotellet.

ANNONCE
Staycation: Københavns bedste boutique hotelkæde - Brøchner Hotels

Hotel Danmark har smukke referencer til Thorvaldsens Museum og kulturdistriktet, hvor hotellet er beliggende, og så har det en enestående tagterrasse med udsigt over Københavns tårne og spir.

Staycation: Københavns bedste boutique hotelkæde - Brøchner Hotels

Hotel Astoria ved Hovedbanen er Københavns eneste funkis-hotelbygning i en fredet bygning fra 1934. Hele hotellet fik et løft i 2019 og blev renoveret med respekt for de fredede elementer. Fra øverste etage er der et enestående kig mod hovedbanen til den ene side og private balkoner på den anden side.

ANNONCE
Staycation: Københavns bedste boutique hotelkæde - Brøchner Hotels

Avenue Hotel Copenhagen er indbegrebet af hygge, og med en placering lige mellem Nørrebro og Frederiksberg, er det perfekt til at udforske de to områder til fods. Hotellet har en stor terrasse i baggården, som kun de færreste københavnere kender. Et grønt åndehul, der er perfekt til at smage på en (eller flere) af de 40+ forskellige flasker bobler fra baren.

ANNONCE

Sådan håndteres COVID19-situationen af kæden

Johan Åsell fortæller: "Det er vigtigt at slå fast, at det er 100 % sikkert at overnatte på vores boutique hoteller i København og holde sommerferie i byen - uanset hvor i landet, man kommer fra.


Med de mange udmeldinger i løbet af den seneste tid, er det forståeligt, at danskerne kan blive forvirrede og i tvivl om, hvorvidt det er sikkert at holde sommerferie i København. Vi vil gerne gøre alt, hvad vi kan, for at rette op på den misforståelse. Det er ærgerligt, hvis der er nogen, der sidder med den opfattelse."

Her er en række tiltag, der foretages hos Brøchner Hotels:

  • Afstandmarkering ved check-in og i elevator
  • Håndspritstandere på flere stationer på hotellerne
  • Ekstra daglig rengøring - alle "high touch" overflader som fjernbetjening og stikkontakter desinficeres dagligt
  • I sociale områder rengøres "high touch"-overflader hver time
  • Morgenmadsbuffeten er blevet tilrettet, så alt er portionsanrettet
  • Nye tiltag kommunikeres til gæster inden ankomst og igen ved check-in
ANNONCE
Staycation: Københavns bedste boutique hotelkæde - Brøchner Hotels

Staycation-tilbud

Frem til 1. juli 2020 kører Brøchner Hotels et staycation tilbud, hvor der gives 30% rabat på alle overnatninger i resten af 2020 - det er inklusive morgenmad. Brøchner Hotels har annonceret dealen i deres nyhedsbrev - Men du kan også gøre brug af det, ved at benytte rabatkoden 'STAYCATION' gennem kædens eget bookingsystem.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce