Connery

Staunings vermouth-whisky hjem fra udlandet med guldmedaljer om halsen

Den eksperimenterende rye whisky er tilbage på hylderne

Viktor Axelsen er ikke den eneste dansker, der i disse dage vender helt fabelagtigt hjem med guld om halsen!

Stauning Whisky er nemlig tilbage med et nyt batch af deres El Clásico, som i foråret 2021 blev revet væk, siden da er den specielle rye whisky blevet begavet med to awards fra store internationale spiritus-prisuddelinger. 

Ved World Whiskies Awards trak flasken sig en "Category Winner" for 12 years and under og en guldmedalje ved blindsmagning i San Francisco Spirits Competition. 

ANNONCE
Staunings vermouth-whisky hjem fra udlandet med guldmedaljer om halsen

Så hvad gør El Clásico til en vinder? 

Stauning Whisky har for vane at gå lidt alternativt til værks - især i deres Research Series, som El Clásico er tredje udgivelse af. Denne gang har Stauning ladet sig inspirere af Vermouth - og i særdeleshed cocktailen Manhattan. 

Udgangspunktet er en 'young rye', som er blevet beriget med ekstra smag fra nogle helt specielle fade: Whiskyen har været fire år undervejs – tre år har den ligget på nye amerikanske egetræsfade, inden den fik et års hvile i gamle, spanske vermouthfade.

"Vi havde naturligvis den klassiske Manhattan i tankerne, da vi fik idéen til en vermouth-lagret whisky. Grundlæggende er vi altid nysgerrige efter at finde nye veje til at pakke endnu mere smag ned i vores flasker, og vi lytter også til efterspørgslen, så vores whisky kan nydes af alle i selskabet", siger Alex Munch, medstifter af Stauning Whisky.

Stauning Whisky El Clásico er nu tilbage i begrænsede mængder og forhandles i specialbutikker og hos Staunings egen webshop. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce