Connery

Start morgenen som en milliardær: Sådan ser Bill Gates', Elon Musks og Mark Zuckerbergs morgenrutine ud

Hvordan ser din morgenrutine ud?

Er du en af dem, der sætter pris på en god start på dagen, hvor der er tid til at løbe en tur, drikke kaffe og læse avis? Eller snoozer du i en halv time, hvorefter du bruger endnu en halv time i sengen på at scrolle gennem Instagram? Eller ringer dit vækkeur først i sidste øjeblik, så du skal løbe ud af døren, inden du når at børste tænder?

Morgenmenneske eller ej, har de fleste af os en form for morgenrutine, vi følger hver dag. Det gælder også milliardærer, som jo også bare er helt almindelige mennesker.

Med lidt flere penge på bankkontoen, men alligevel..

Business Insider Video har lavet en video, som viser 9 milliardærers morgenrutine. Vi får et glimt af Oprah, som starter morgenen med en gåtur med sine 5 hunde; Elon Musk, som starter hver morgen med at svare på e-mails og drikke kaffe, og Mark Zuckerberg, som (selvfølgelig) starter morgenen med at kigge Facebook. 

Vi garanterer ikke, at pengene følger med, hvis du starter dagen med en times cardio og en skål coco pops som Bill Gates, men det er da et forsøg værd.

Se Oprahs, Elon Musks, Jack Dorseys, Warren Buffets, Jeff Bezos, Bill Gates', Sara Blakelys, Mark Zuckerberg og Anastasia Soares morgenrutine i videoen her. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Borup Simone Borup

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt