Connery

Starfield: Et nyt spilunivers fra udviklerne bag Elder Scrolls og Fallout

Se første trailer fra det ventede sci-fi adventure spil

Vi skal helt tilbage til E3 i 2018, for at finde den første annoncering af det kommende Bethesda-spil Starfield. Dengang var det blot et titel-kort, men tre år senere løfter udviklerne bag det kommende spil en større flig af Starfield, på E3-scenen - sammen med Xbox. 

Starfield føres frem som et helt nyt IP "fra folkene bag Skyrim og Fallout 4" - og værende et spil der har været tænkt på i i hvert fald 25 år.

ANNONCE
Starfield - screenshot - Starfield: Et nyt spilunivers fra udviklerne bag Elder Scrolls og Fallout Starfield - screenshot

Det var en ekstremt sigende løfte tilbage i 2018, men en del vand er løbet under broen siden da. Bethesda og direktør Todd Howard kom i et regulært flammehav i 2019, da game-as-a-service, online-versionen af Fallout-universet: Fallout 76 udkom - og floppede ekstremt. Der skal ikke mere end en feljslået lancering til at ændre stemningen for en given spiludvikler, og det er noget Bethesda fik at mærke. 

I 2020 opkøbte Microsoft hele Zenimax Media, herunder studierne der udvikler Elder Scrolls, Fallout og Starfield - og måske er det en medvirkende faktor til, at man kan have en smule tiltro til, at Starfield kan gå hen og blive et godt spil. Men det må tiden vise. 

Starfield er planlagt til udgivelse 11. november 2022, og bliver konsoleksklusiv til Xbox, samtidig med PC-udgivelse. 

Se den officielle teaser trailer her: 

ANNONCE
Starfield - Officiel teaser trailer
Del

Seneste nyt

Annonce