Connery

StarCraft 2

Så er det endelig blivet en officiel realitet at spillet kommer

Blizzard har langt om længe kommet med den nyhed som mange fans har ventet på. StarCraft 2 kommer!

StarCraft 2
Vi har alle vidst, at det ville ske, og vi ved alle hvordan Blizzard plejer at komme med deres nyheder, så det har kun været et spørgsmål om tid før det blev gjort officielt.

StarCraft 2 tager historien op fra StarCraft: Broodwar og kaster de tre sider (Terran, Zerg og Protoss) ud i nye sammenstød.

Som man kan forvente af Blizzard har de sandsynligvis holdt en sikker stil vi alle tidligere gamere af StarCraft serien er kendt med, og ikke mindst de gode mellemsekvenser som de er kendt for at lave.

Det er efterhånden blevet standard at strategispil er i fuld 3D og StarCraft 2 er ingen undtagelse.

Der er både singleplayer og multiplayer, om vi får de samme personer fra de tidligere spil at se igen er ikke oplyst endnu, men mon ikke man i det mindste får lidt til dem at se, sammen med nogle nye.

I disse tider med Windows Vista og DirectX 10 skal man dog ikke være bekymret, da spillet også understøtter Windows XP, dog er spørgsmålet i øjeblikket om der vil blive specifikke DirectX 10 grafiske effekter.

Spillet er stadig et stykke fra færdigudvikling, så udgivelsesdato og eventuel beta-testing er endnu for tidlig at byde på.

Men vi venter med spænding på nyt fra Blizzard.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce