Connery

StarCraft 2

De glemte og skjulte spil - del 2

Igen er Blizzard i søgelyset, denne gang om spillet StarCraft 2. Blizzard er kendt for at holde alle kort helt ind til kroppen så længe som overhovedet muligt.
StarCraft 2
Blizzard, hemmelighedens mester, er ligesom rygterne vedrørende et Diablo 3 også udsat for en enorm mængde rygter angående en fortsættelse af det populære strategispil StarCraft.

Konceptgrafikeren Feng Zhu var i Danmark forrige år, hvor han fortalte, at han havde lavet konceptgrafik til netop StarCraft 2, selvfølgelig har der ikke været nogle udtalelser fra Blizzard om sandheden i denne udtalelse.

Sidste år blev rygterne om en mulig opfølger enorme og man forventede, at Blizzard ville annoncere udviklingen af spillet både på E3 og ECTS messerne, men nyheden udeblev og i år ser det desværre heller ikke ud til, at der bliver annonceret noget nyt fra Blizzard ud over mere om deres nyeste udvidelse til World of Warcraft.

Spørgsmålet er, hvornår vil vi få et StarCraft 2 at se, nu hvor Blizzard stadig er travlt beskæftiget med World of Warcraft og StarCraft Ghost, som ikke har set lyset på PC'en endnu.

Ligger Blizzard inde med disse spil og bare venter på dårlige tider for endnu engang at vise, at man ikke skal glemme dem så let? Det bliver i hvert fald interessant at se, hvilke kort de sidder med indenfor den nærmeste fremtid med den store success karavane, de kører på for tiden.

I hvert fald lyder det lovende efter Leipzig Games Convention, hvor Paul Sams (Blizzards COO) udtalte, at de har 3 spil liggende og at man kunne stole på ham, at der er ingen tvivl, om de vil fortsætte både StarCraft og Diablo serierne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce