Connery

Star Wars-serien Ashoka har fået en trailer

Rosario Dawson genoptager sin rolle fra Mandalorian

Traileren til den kommende Star Wars-serie, Ashoka er nu ude: Rosario Dawson er tilbage som jedien Ahsoka Tano. Ahsoka var tidligere Anakin Skywalkers Padawan og en af ??de få Jedi-riddere, der overlevede Palpatines Order 66. 
Efter at have haft sin live-action debut i Star Wars-universet i The Mandalorian sæson 2, er Ahsoka nu klar til at få sin egen serie på Disney+.

Traileren antyder, at serien vil følge Ahsokas jagt på Grand Admiral Thrawn, en af de mest efterspurgte figurer fra Star Wars Legends universet, der forsvandt i hyperspace med Ezra Bridger i Star Wars Rebels. 

Selvom der ikke er blevet bekræftet, om Ahsoka vil vende tilbagen i The Mandalorian sæson 3, vil begivenhederne i begge serier foregå på samme tidspunkt i Star Wars-tidslinjen, så sammenhængskraften kommer nok til at spille en større rolle - akkurat som vi så med The Book of Boba Fett.

Ahsoka-serien forventes at have premiere sent i 2023 og er en del af Disney+'s store satsning på Star Wars-universet med hele 10 nye projekter i udvikling. 

ANNONCE
Trailer: Ashoka
Del

Seneste nyt