Connery

Star Wars: Se den nye officielle kortfilm til Squadrons

Spillet Star Wars: Squadrons får en 7-minutters officiel kortfilm

Star Wars: Squadrons blev annonceret ud af det blå tidligere på året, og for Star Wars gaming fans, er der grund til begejstring.

Spillet er et callback til nogle af de mest populære Star Wars spil gennem tiden; nemlig dem hvor man får lov til at flyve. 

Squadrons udkommer den 2. oktober 2020, og forud for spillets lancering, har Lucasfilm nu udgivet en officiel kortfilm, der varmer publikum op. Den animerede kortfilm er produceret af Motive Studios, og repræsenterer noget af det flotteste Star Wars animation, vi endnu har set. Filmen hedder "Hunted" og fungerer som introduktion for en af single-player kampagnens hovedkarakterer: Grey. 

Star Wars: Squadrons udgives af EA, der bygger videre på motoren fra 2019 sleeper-hittet "Star Wars: Jedi Fallen Order", men her benyttes grafikken til udelukkende at levere et rendyrket spaceflight-spil, og det bliver interessant at se i aktion.

Squadrons udkommer som sagt 2. oktober på  PlayStation 4, Xbox One, PC via Origi, Steam og the Epic Games Store, og vil desuden være muligt at spille via Virtual Reality (VR) på PlayStation® 4 og PC med cross-play support. 

Se kortfilmen "Hunted", her: 

ANNONCE
Star Wars: Squadrons - Hunted
Del

Seneste nyt